Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 23/14 від 2012-12-20

Про внесення змін та доповнень до рішень міської ради від 27.01.11 № 3/10 “Про затвердження структури виконавчих органів Миколаївської міської ради та апарату Миколаївської міської ради”, від 21.04.11 № 5/3 “Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради та апарат Миколаївської міської ради”


Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 26, п. 4 ст. 54, ч. 1 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести до рішення міської ради від 27.01.11 № 3/10 “Про затвердження структури виконавчих органів Миколаївської міської ради та апарату Миколаївської міської ради” зміну:
- перейменувати юридичне управління Миколаївської міської ради в юридичний департамент Миколаївської міської ради.
 
2. Внести до Положення про юридичне управління Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 21.04.11 № 5/3 “Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради та апарат Миколаївської міської ради”, зміну:
- слово “управління” замінити словом “департамент” у відповідних відмінках.
 
3. Внести зміни та доповнення до Положення про управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради (далі – Положення), затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 21.04.11 № 5/3 “Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради та апарат Миколаївської міської ради”.
3.1. Розділ 2 “Основні завдання” Положення доповнити пунктом 2.8 такого змісту:
“2.8. Проведення атестації позашкільних навчальних закладів спортивного профілю, підпорядкованих управлінню, оприлюднення результатів атестації”.
3.2. Підпункт 3.6.4 пункту 3.6 розділу 3 “Структура та організація роботи” Положення викласти в такій редакції:
“3.6.4. Призначає на посаду та звільняє з посади працівників управління, які не є посадовими особами місцевого самоврядування, керівників комунальних установ фізичної культури і спорту, які підпорядковані управлінню відповідно до діючого законодавства”.
3.3. Розділ 3 “Структура та організація роботи” Положення доповнити пунктом 3.7 такого змісту:
“3.7. Управління у процесі виконання покладених на нього завдань взаємодіє з відповідними виконавчими органами Миколаївської міської ради, управлінням з питань фізичної культури і спорту Миколаївської обласної державної адміністрації, підприємствами, установами, організаціями, об'єднаннями громадян, розташованими на відповідній території, одержує від них у встановленому порядку інформацію, документи, статистичні дані та інші матеріали, необхідні для виконання покладених завдань”.
3.4. Розділ 4 “Компетенція управління” Положення доповнити пунктами 4.17-4.20 такого змісту:
“4.17. Проводить не рідше одного разу на 10 років державну атестацію спортивних шкіл, підпорядкованих управлінню.
4.18. Затверджує статути спортивних шкіл та установ, підпорядкованих управлінню, готує їх до реєстрації у відповідному органі місцевого самоврядування.
4.19. Корегує та контролює діяльність централізованої бухгалтерії.
4.20. Забезпечує розгляд звернень громадян у межах своєї компетенції, враховує пропозиції, вживає заходів щодо усунення недоліків у роботі”.
3.5. Розділ 6 “Фінансове та матеріальне забезпечення управління” Положення  доповнити пунктом 6.4 такого змісту:
“6.4. Основні права, обов’язки, відповідальність, умови оплати праці і соціально-побутового забезпечення посадових осіб управління визначаються Законом України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та іншими законодавчими актами”.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: