Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 22/29 від 2012-11-22

Про  надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Корабельному району м. Миколаєва(П.11 Р.1 ВН. ЗМІН. №36/24 ВІД 12.12.13) (П.3 Р.1 ІНШ. РЕД. №27/49 ВІД 04.04.13)


П.11 Р.1 ВН. ЗМІН.

П.3 Р.1 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
 
1. Громадянину Косирєву Федору Федоровичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв.м в оренду строком на 25 років для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Прибузькому, 86/2.            
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
       2. Громадянину Концевому Ігорю Олександровичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 330 кв.м в оренду строком на 25 років для будівництва та обслуговування жилого будинку,   господарських   будівель  і споруд по вул. Липовій, 22.            
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
       3. Громадянину Цимбалу Олексію Вікторовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 753 кв.м, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ватутіна, 213-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Громадянці Солодчук Ользі Степанівні для складання проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв.м у власність для   будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 7 Ольвійській, 43-а.            
       Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земель
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.08.12, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Громадянці Олєйниковій Любові Іванівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок: ділянка № 1 орієнтовною площею 189 кв.м; ділянка № 2 орієнтовною площею 30 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування,з метою надання земельних ділянок у власність для обслуговування жилого  будинку, господарських  будівель і споруд  по вул. Ольшанців, 34
Площу земельних ділянок уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. “Миколаївська обласна спілка споживчих товариств” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2182 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі її в оренду для обслуговування склада по вул. Приміській, 64/1.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Товариству з обмеженою відповідальністю “ Компанія ”Євровнєшторг” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 450 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі її в оренду для будівництва під’їздних залізничних колій по вул. Айвазовського, 21.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Фізичній особі – підприємцю Грипасу Олегу Володимировичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 21687 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду для обслуговування майнового комплексу по вул. 295 Стрілецької Дивізії, 77/2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Публічному акціонерному товариству “Судноплавна компанія “Укррічфлот” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 57 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду для обслуговування нежитлової будівлі по вул. Ольшанців ріг вул. Андреєва, з присвоєнням окремої адреси.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Громадянці Родіній Лілії Віталіївні для складання проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв.м у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 7 Ольвійській, 19-а.            
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
  (Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
11. Громадянину Захарову Олександру Сергійовичу для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 639 у складі СВТ “Зорька” загальною орієнтовною площею 582 кв.м у власність, за рахунок земельної   ділянки, яка знаходиться у власності гр. Захарова О.С. згідно з державним актом на право приватної власності на земельну ділянку серії ЯЗ № 143803, зареєстрованим у Книзі записів державних актів на право власності на землю за № 01080010207 01.10.08 (для ведення садівництва), з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 120.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
    (Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
12. Громадянці Царенко Наталії Олексіївні для складання проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м у власність для   будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 284/2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
    (Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
13. Фізичній особі-підприємцю Луговій Наталі Сергіївні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 666 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі її в оренду для обслуговування магазину по вул. Торговій, 217.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
   (Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
Пункт14.” Громадянці Тамар’янській Людмилі Іванівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 410 кв.м за рахунок земель АТК “Миколаївбудінвест”, переданих рішенням міської ради від 19.12.08 № 31/43,  з метою передачі її в оренду для   обслуговування автомийки по просп. Жовтневому, 325/6-д.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради” включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12 та перенесено на розгляд чергового засідання міської ради за результатами голосування.
15. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 7865 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в постійне користування управлінню освіти Миколаївської міської ради для   проектування, будівництва та подальшого обслуговування загальноосвітньої школи № 47 на 500 місць по вул. Торговій.  
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
    (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
16. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2280 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в постійне користування адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради  
для обслуговування майнового комплексу адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради   по просп. Жовтневому, 314.  
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
    (Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
17. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 9760 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в постійне користування управлінню освіти Миколаївської міської ради для   проектування, будівництва та подальшого обслуговування шкільного стадіону для загальноосвітньої школи № 47 по вул. Торговій.  
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
    (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
 
2. Продовжити термін дії дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1. Громадянину Порибкіну Олександру Миколайовичу продовжити термін дії дозволу на складання проекту землеустрою від 19.04.12 № 16/29 щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 600 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 7 Ольвійській, 21-а, на шість місяців з дати прийняття рішення.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Громадянці Москаленко Ірині Марківні продовжити термін дії дозволу на складання проекту землеустрою від 25.04.07 № 12/40 щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 450 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по пров. 4 Прибузькому, 2-б, на шість місяців з дати прийняття рішення.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
      (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
         3. Внести зміни  до рішень міської ради: 
     1. Внести    зміну    до пункту 5 розділу 1 рішення міської ради від 01.03.12 № 15/29:
“5. Громадянці Якушевській Наталії Валеріївні для складання проекту землеустрою   щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 239 у складі ОСК «Прибужжя» площею 456 кв.м у власність, за рахунок земельної ділянки гр. Якушевської Н.В., наданої їй у власність рішенням Миколаївської міської ради від 04.03.05 № 44/50 (для ведення садівництва), з віднесенням її до земель житлової забудови, для реконструкції садового будинку під жилий будинок з господарськими будівлями і спорудами та подальшого його обслуговування, з присвоєнням окремої адреси.  
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки. “ викласти в такій редакції:
“5. Громадянці Якушевській Наталії Валеріївні для складання проекту землеустрою   щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 239 у складі ОСК «Прибужжя» площею 546 кв.м у власність, за рахунок земельної ділянки гр. Якушевської Н.В., наданої їй у власність рішенням Миколаївської міської ради від 04.03.05 № 44/50 (для ведення садівництва), з віднесенням її до земель житлової забудови, для реконструкції садового будинку під жилий будинок з господарськими будівлями і спорудами та подальшого його обслуговування, з присвоєнням окремої адреси.  
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки. “
     Підстава: уточнення площі земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
4. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: