Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 21/32 від 2012-10-11

Про призупинення п.25.4 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.11.09 № 40/25


Пунктом 25.4 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.11.09 № 40/25 “Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Центральному району м. Миколаєва” передано фізичній особі – підприємцю Харламенку Борису Зіновійовичу в оренду строком на 10 років (з них: 2 роки – для будівництва, після введення в експлуатацію, 8 років – для обслуговування) земельну ділянку площею 1174 кв.м для розміщення та обслуговування автозаправного комплексу по проспекту Героїв Сталінграда ріг вул. Новоодеської, за умови проведення громадських слухань.
Після численних скарг мешканців прилеглих будинків та зустрічей з депутатами міської ради було з’ясовано, що громадські слухання проведені не були, термін для будівництва об’єкта завершився у 2011 році. Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області повідомила (на запит депутата Агняннікова А.В.), що за період з 04.07.11 по даний час об’єкт за вказаною адресою не зареєстрований.
Враховуючи невиконання ФОП Харламенком Б.З. вимог рішення міської ради щодо проведення громадських слухань, численні скарги мешканців прилеглих будинків, за пропозицією депутатів міської ради Агняннікова А.В. та Суслової Т.М., керуючись рішенням Конституційного Суду України від 16.04.09 № 7-рп/2009, ст.ст. 25, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Призупинити дію пункту 25.4 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.11.09 № 40/25 “Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Центральному району м. Миколаєва”.
 
2. Доручити юридичному управлінню Миколаївської міської ради (Смородінову) звернутися до суду із позовом про розірвання договору оренди землі від 18.12.09 № 7248.
 
3. Копію цього рішення направити ФОП Харламенку Б.З.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), заступника міського голови Гуллєра В.І.


Міський головаВ.Д. Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: