Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 21/5 від 2012-10-11

Про внесення зміни та доповнень до рішення міської ради від 30.12.10 №2/8 „Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку  м. Миколаєва на 2011-2014 роки”


Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести до Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва на 2011-2014 роки (далі –Програма), затвердженої рішенням міської ради від 30.12.10 №2/8 „Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва на 2011-2014 роки”, зміну та доповнення.
1.1. Абзац „• реконструкція приміщень сімейної амбулаторії по пров. Кобера, 15-а для влаштування рентгенкабінету (2012-2013 рр.)” підрозділу „Шляхи та заходи розв’язання головних проблем та досягнення поставлених цілей” пункту 9.1 „Охорона здоров’я” розділу 9 „Гуманітарна сфера” викласти в такій редакції:
„• реконструкція наявних приміщень реабілітаційного центру міської дитячої поліклініки № 1 по пров. Кобера, 15-а для розміщення сімейної амбулаторії та влаштування рентгенкабінету”.
1.2. Підрозділ „Шляхи та заходи розв’язання головних проблем та досягнення поставлених цілей” розділу 5.4. „Архітектура та містобудування” доповнити абзацами такого змісту:
„· розробка комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в м.Миколаєві та схеми розміщення літніх майданчиків при підприємствах громадського харчування по м.Миколаєву;
· розробка проекту комплексної індивідуальної забудови частини мікрорайону Балабанівка у Корабельному районі м.Миколаєва;
· розробка змін до Проекту розміщення та впорядкування об’єктів рекламно-інформаційного призначення та елементів міського дизайну          м.Миколаєва”.
1.3. Розділ „Інші” додатка 3  до Програми доповнити абзацом такого змісту:

- реконструкція скверу „Пролетарський”, обмеженого вулицями Адміральською -1 Слобідською – Нікольською –Інженерною в Центральному районі

2,21 га

2012 рік

є в наявності (необхідне корегування кошторису та проведення експертизи)


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г., постійну комісію міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького).


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: