Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 19/11 від 2012-08-21

Про внесення доповнення до рішення Миколаївської міської ради від 30.12.10 № 2/8 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Миколаєва на 2011-2014 роки”


Керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести до Програми економічного і соціального розвитку м. Миколаєва на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.12.10 № 2/8 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Миколаєва на 2011-2014 роки”, доповнення.
1.1. Розділ 9.2. “Освіта” доповнити абзацом тринадцятим такого змісту:
“Вищі заклади освіти І-ІІ рівнів акредитації. Створити Миколаївський муніципальний академічний коледж. Метою даного закладу є впровадження системи освітньо-виховних умов художньо-творчого розвитку особистості на основі синтезу і засвоєння науки, філософії, мистецтва, що ґрунтується на формуванні світовідчуття та світосприймання у процесі самореалізації особистості учнів; відродження національної культури, мистецтва, традицій; реалізація концепції створення нової української національної школи. Миколаївським муніципальним академічним коледжем отримано ліцензію на провадження освітньої діяльності зі спеціальності 5.02020801 “Декоративно-прикладне мистецтво” за освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст” з ліцензованим обсягом 20 осіб денної форми навчання та ліцензію на провадження освітньої діяльності зі спеціальності 5.02020101 “Акторське мистецтво” за освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст” з ліцензованим обсягом 20 осіб денної форми навчання. Оплату послуг з підготовки фахівців, наукових та науково-педагогічних кадрів у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації комунальної власності забезпечувати за рахунок видатків, що здійснюються з бюджетів міст обласного значення та враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів”.
 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького), з питань освіти, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту (Будака), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: