Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 26/2 від 2013-03-06

Про скасування п. 25.4 та п. 26.4 розділу 1рішення Миколаївської міськоїради від 12.11.09 № 40/25


Пунктом 25.4 розділу І рішення Миколаївської міської ради від 12.11.09 № 40/25 “Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Центральному району м. Миколаєва” передано ФОП Харламенку Борису Зіновійовичу в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 1174 кв.м для розміщення та обслуговування автозаправного комплексу по пр. Героїв Сталінграда ріг вул. Новоодеської.
Пунктом 26.4 розділу І рішення Миколаївської міської ради від 12.11.09 № 40/25 “Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Центральному району м. Миколаєва” передано ТОВ «Миколаївський реабілітаційний Центр-Буд» в оренду строком на 10 років земельну ділянку загальною площею 1975 кв.м для розміщення та обслуговування автозаправного комплексу по пр. Героїв Сталінграда у районі корпусу № 11.
Враховуючи скарги мешканців гуртожитку Національного університету кораблебудування ім.адмірала С.Й.Макарова та за пропозицією депутатів міської ради, керуючись ст. 25, п. 1 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Скасувати пункти 25.4 та 26.4 розділу І рішення Миколаївської міської ради від 12.11.09 № 40/25 “Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Центральному району м. Миколаєва”.

2. Доручити секретарю міської ради Коренюгіну В.І. створити робочу групу з розгляду цього питання та за результатами роботи проінформувати міську раду.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), заступника міського голови Гуллєра В.І.


Секретар міської радиВ.І.Коренюгін

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: