Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 11/7 від 2011-11-24

Про внесення змін та доповненьдо рішення Миколаївської міської радивід 07.07.11  № 7/3«Про встановлення місцевих податків та зборів на територіїміста Миколаєва» 


           У зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України», з метою приведення у відповідність до вимог діючого законодавства рішення Миколаївської міської ради від 07.07.11 №7/3 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території міста Миколаєва», керуючись пунктом 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни та доповнення до рішення Миколаївської міської ради від 07.07.11 №7/3 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території міста Миколаєва».
1.1. Пункт 5 викласти у такій редакції: 
«5. Дане рішення ввести в дію з 01.01.12, крім податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, який вводиться в дію з 01.07.12».
1.2. У Положенні про туристичний збір:
- підпункт  «д» пункту 2.2 викласти у такій редакції:
«д) особи, які прибули за путівками (курсівками) на лікування, оздоровлення, реабілітацію до лікувально-профілактичних, фізкультурно-оздоровчих та санаторно-курортних закладів, що мають ліцензію на медичну практику та акредитацію Міністерства охорони здоров'я України»;
- доповнити підпунктами «е» і «є» такого змісту:
«е) діти віком до 18 років;
є) дитячі лікувально-профілактичні, фізкультурно-оздоровчі та санаторно-курортні заклади»;
            - пункт 7.1 розділу 7 викласти у такій редакції:
«7.1. Сума туристичного збору, обчислена відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, сплачується у строки, визначені для квартального звітного (податкового) періоду».
1.3. У Положенні про збір за місця для паркування транспортних засобів:
- пункт 4.1 розділу 4 викласти в такій редакції:
«4.1. Сума збору за місця для паркування транспортних засобів, обчислена відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, сплачується у строки, визначені для квартального звітного (податкового) періоду».
2. Управлінню громадських зв’язків Миколаївської міської ради (Скрипніковій) опублікувати рішення в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького), заступника міського голови – директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради Бондаренко В. І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: