Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 7/34 від 2011-07-07

Про внесення змін до рішення міської ради від 21.04.11 № 5/3 “Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради”


На виконання рішення міської ради від 27.01.11 № 3/10 “Про затвердження структури виконавчих органів Миколаївської міської ради та апарату Миколаївської міської ради”, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до Положення про управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради (далі – Положення), затвердженого рішенням міської ради від 21.04.11 № 5/3 “Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради”.
З абзацу 9 підпункт 2.1. пункту 2 Положення виключити наступні слова: “(через відділ з питань розміщення реклами, за умови прийняття міською радою рішення про призначення відділу з питань розміщення зовнішньої реклами Робочим органом по регулюванню діяльності з розміщення зовнішньої реклами)”.
Підпункт 4.12. Положення викласти в новій редакції:
“4.12. Здійснює збір та облік інформації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт та про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів. Інформує через засоби масової інформації населення про початок замовниками виконання будівельних робіт на об’єктах будівництва, що належать до IV і V категорії складності, на території міста”.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: