Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 7/1 від 2011-07-07

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30.12.10 №2/8 „Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Миколаєва на 2011-2014 роки”


Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести до Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.12.10 №2/8 „Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Миколаєва на 2011-2014 роки”, зміни та доповнення.
1.1. У розділі 5.4. „Архітектура та містобудування” підрозділу „Шляхи та заходи розв’язання головних проблем та досягнення поставлених цілей” абзаци другий, третій, четвертий, п’ятий викласти в новій редакції:
„•розробка та проведення експертизи Плану зонування території м.Миколаєва у відповідності з генеральним планом м.Миколаєва (2011-2012 роки);
• розробка детальних планів територій (ДПТ) мікрорайонів відповідно до генерального плану м.Миколаєва (2011-2014 роки);
•розробка та проведення експертизи окремого розділу генплану м. Миколаєва – інженерно-технічних заходів цивільного захисту міста (2011 рік);
•розробка та проведення експертизи доповнення до генерального плану м.Миколаєва у складі міської інженерно-транспортної інфраструктури – розміщення гаражів і паркінгів на території міста (2011-2012 роки)”.
1.2. У розділі „Комунальне будівництво” додатка 3 до Програми слова „будівництво транспортно-пішохідного мосту між містом та селищем ім.Горького в м.Миколаєві, у т.ч. проектні роботи та експертиза” замінити словами „будівництво пішохідного мосту між містом та селищем ім.Горького в м.Миколаєві, у т.ч. проектні роботи та експертиза”.
1.3. Розділ „Освіта” додатка 3 до Програми доповнити абзацом такого змісту:

- реконструкція котельні для опалення ЗОШ №23 та дитячого садка №147 у Великій Коренисі, у тому числі корегування проектно-кошторисної документації  та експертиза

 

2012 рік

необхідне корегування ПКД та експертиза


1.4. Розділ „Газопостачання” додатка 3 до Програми доповнити абзацом такого змісту:

- будівництво газопроводу високого тиску нового житлового масиву Тернівка, у тому числі корегування проектно-кошторисної документації  та експертиза

5 км

2013 рік

необхідне корегування ПКД та експертиза


1.5. Додаток 3 до Програми доповнити абзацом такого змісту:

ПОБУТОВЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

 

 

 

-реконструкція дитячого садка під будинок побуту у Великій Коренисі з улаштуванням котельні

 

2013 рік

необхідна розробка проекту та експертиза


1.6. Розділ „Комунальне будівництво” додатка 3 до Програми доповнити абзацами такого змісту:

-водопостачання мкр.Богоявленське (ІІ пусковий), у тому числі корегування проектно-кошторисної документації  та експертиза

1,230 км

2012 рік

необхідне корегування ПКД та експертиза

- будівництво каналізаційних мереж від вул. Рильського до берегової зони та від           вул. Гагаріна до вул. Ульянової (з будівництвом КНС) у Корабельному районі, у тому числі проектно-вишукувальні роботи та експертиза

13,6 км

2014 рік

розробка проекту


1.7. Підрозділ «Шляхи та заходи розв’язання головних проблем та досягнення поставлених цілей» розділу 6.4 «Транспорт» доповнити абзацом такого змісту: «виконання науково-дослідної роботи з удосконалення мережі міського пасажирського транспорту м.Миколаєва».
1.8. У розділі 3.1. «Джерела формування міського бюджету та фінансування заходів» підрозділу «Шляхи та заходи розв’язання головних проблем та досягнення поставлених цілей» підпункт «підвищення ефективності використання бюджетних коштів (2011-2014 роки)» доповнити абзацом такого змісту: «- вжиття заходів за пропозиціями міського голови та депутатів міської ради на виконання доручень виборців».
1.9. У розділі 5.6. «Засоби масової інформації» підрозділ «Шляхи та заходи розв’язання головних проблем та досягнення поставлених цілей» доповнити пунктом 8: «Надання фінансової підтримки з міського бюджету засобам масової інформації, засновником яких є Миколаївська міська рада».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г., постійну комісію міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького).



Міський головаВ.Д. Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: