Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 березня 2017                                                                                 № 17/7

Про затвердження технічної документації із

землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання

земельних ділянок в постійне користування юридичним

особам по Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок в постійне користування:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 26000 кв.м на дві відокремлені земельні ділянки, за рахунок земель, переданих рішенням Миколаївської міської ради від 20.12.2012 №23/45, з віднесенням їх до земель житлової та громадської забудови, з яких: земельна ділянка №1 загальною площею 10406 кв.м для будівництва та подальшого обслуговування спортивного майданчика для загальноосвітньої школи №64 по вул. Архітектора Старова, 6-г та земельна ділянка №2 загальною площею 15594 кв.м  для будівництва та подальшого обслуговування дошкільного навчального закладу по вул. Променевій у мікрорайоні Північний, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.03.2017 №17-1176.

 

Земельна ділянка №1 згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

- типу 01.05 – «охоронна зона навколо (вздовж) об`єкта енергетичної системи» площею 209 кв.м.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки №2 згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати управлінню освіти Миколаївської міської ради в постійне користування земельну ділянку №1 (кадастровий номер 4810137200:15:031:0037) загальною  площею 10406 кв.м  для будівництва та подальшого обслуговування спортивного майданчика для загальноосвітньої школи №64 по вул. Архітектора Старова, 6-г.

1.2. Надати управлінню освіти Миколаївської міської ради в постійне користування земельну ділянку №2 (кадастровий номер 4810137200:15:030:0018) загальною  площею 15594 кв.м  для будівництва та подальшого обслуговування дошкільного навчального закладу по вул. Променевій у мікрорайоні Північний.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол №39, та прийнято до відома.

 

Зобов'язати землекористувачів:

- одержати документи, які посвідчують право на землю;

- у місячний термін здати погашений державний акт на право постійного користування землею в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- отримати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції або будівництва, введення об'єкта до експлуатації та реєстрації прав власності в установленому законом порядку.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: