Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 квітня 2017                                                                                  № 274

Про влаштування малолітнього,

(П.І.П.), _______ р.н.

 до Шевченківської загальноосвітньої

школи-інтернату І-ІІ ступенів

Вітовського району,  Миколаївської

обласної ради

на повне державне забезпечення

 

           Розглянувши документи про влаштування малолітнього (П.І.П.), _______  р.н., до Шевченківської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, Вітовського  району,  Миколаївської обласної ради на повне державне забезпечення, встановлено:

  -  заочним  рішенням  Центрального районного суду м. Миколаєва  відібрано  малолітнього (П.І.П.), _______  р.н., у батька (П.І.П.), _______  р.н., та матері (П.І.П.), _______  р.н., без позбавлення їх батьківських прав (заочне рішення  Центрального районного суду м. Миколаєва від  __________р. ,  справа  № _______,  ухвала Центрального районного суду від __________. про  виправлення описки у вступній частині заочного рішення  Центрального районного суду м. Миколаєва від ____________р. справа                                № ________;

- малолітній ( П.І.П.), _______  р.н., тимчасово влаштований  до комунального закладу «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”,                           керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

        1. Влаштувати малолітнього (П.І.П.), _______ р.н., до Шевченківської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Вітовського району,  Миколаївської обласної ради на повне державне забезпечення.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради  БакаловуН.В.

 

Міський голова                                                                    О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: