Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 лютого 2017                                                                               №  92

Про надання дозволу

громадянам на укладання

договору поділу майна з

виділом часток

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору поділу майна з виділом часток, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 31, 364, 367 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл укласти договір про поділ нерухомого майна, що є об’єктом права спільної часткової власності,  між гр. ПІП та малолітньою ПІП, дата народження,  та підписати від імені малолітньої ПІП, дата народження,  договір про поділ нерухомого майна, що є об’єктом права спільної часткової власності,  на кімнату № адреса у м. Миколаєві, з виділом частки із майна, що є у спільній частковій власності на два окремих об’єкта нерухомого майна, згідно чого у власність малолітньої ПІП, дата народження,  перейде кімната № адреса у м. Миколаєві.

2.  Надати дозвіл, ПІП, законному представнику малолітньої ПІП, дата народження, підписати договір про поділ нерухомого майна, що є об’єктом права спільної часткової власності, з виділом частки із майна, від імені малолітньої ПІП, дата народження.

3. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради Пушкаревську В.М.

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: