Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 лютого 2017                                                                                      №  114

Про       надання    дозволу

громадянам  на  укладання

договору дарування житла

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору дарування житла, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”,  ст. ст. 31, 242 Цивільного кодексу України,  ст. 177 Сімейного кодексу України,  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від батька, (ПІБ), квартиру (№) по вул. (адреса)  у м. Миколаєві, та підписати відповідні документи.  Дозволити законному представнику (матері), (ПІБ),  надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н, прийняти в дар від батька, (ПІБ), квартиру (№)  по вул.  (адреса) у м. Миколаєві, та підписати відповідні документи. 

 

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської                                        ради  Покітко А.М.

 

Міський голова                                                 О.Ф.Сєнкевич

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: