Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 січня 2017                                                                             № 14/12

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення      земельних ділянок   громадянам та   внесення

змін       до     рішень     міської  ради  по  Інгульському району 

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1.  Громадянину Кормічу Валерію Степановичу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність     земельної ділянки №39  орієнтовною  площею 619 кв. м,  із земель комунальної власності,   з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення  для  ведення   садівництва в СВТ «Зоря», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.10.2016 №15-2462.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 31.10.2016, протокол № 26, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Громадянину Толпекіну Андрію Анатолійовичу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність     земельної     ділянки      орієнтовною     площею 244 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Першотравневій,49/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.09.2016 №15-1421.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 31.10.2016, протокол № 26, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

3. Громадянину Друзенку Василю Валентиновичу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення в оренду  земельної     ділянки      орієнтовною     площею 465 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.10 Лінії,85, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №15-818.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 31.10.2016, протокол № 26, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

 

4.  Громадянці Бірюковій Ганні Яківні на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність     земельної     ділянки      орієнтовною     площею 608 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.5 Інгульському,26, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 №15-2415.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 31.10.2016, протокол № 26, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

5.  Громадянам Солоніні Дмитру Дмитровичу, Солоніні Владиславі Дмитрівні, Солоніні Аріні Дмитрівні на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність     земельної     ділянки      орієнтовною     площею 614 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.1 Бульварному,31, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.10.2016 №15-2728.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.11.2016, протокол № 28, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

6. Громадянам Малиновській Діані Артемівні та Малиновському Максиму Артемовичу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність     земельної     ділянки      орієнтовною     площею 538 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул. Віті Хоменка,76, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.10.2016 №15-2751.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.11.2016, протокол № 28, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

7. Громадянину Антипову Андрію Григоровичу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність     земельної     ділянки      орієнтовною     площею 484 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Челюскінців,27, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.10.2016 №15-2752.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.11.2016, протокол № 28, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

Міський голова                                                                               О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: