Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 січня 2017                                                                             № 14/17

Про надання згоди на одержання права власності

на земельну ділянку та зарахування її до земель

комунальної власності по м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на одержання права власності на земельну ділянку та зарахування її до земель комунальної власності громадянам:

 

1. Надати згоду на одержання права власності на земельну ділянку та зарахування її до земель комунальної власності, наданої рішенням Жовтневої районної ради народних депутатів Миколаївської області від 16.09.1994, громадянці Бездольній Ользі Андріївні загальною площею 1000 кв.м для індивідуального житлового будівництва по пров. 5 Гайдамацькому, 7 у Корабельному районі.

(Підстава – ст. 142 Земельного кодексу України, добровільна відмова         гр. Бездольної Ольги Андріївни від земельної ділянки на користь територіальної громади).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол № 26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради нотаріально посвідчену угоду про передачу права власності на земельну ділянку для погашення  державного акта на право приватної власності на землю.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: