Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 грудня 2016                                                                                            №  1217

Про організацію пасажирських

перевезень на міському автобусному

маршруті загального користування

№ 41 у м. Миколаєві

 

         З метою забезпечення безперебійних, якісних пасажирських перевезень до віддалених від центру міста районів, враховуючи звернення мешканців міста та соціальну вагомість термінового вирішення питання пасажирських перевезень сполученням до мкр. Широка Балка, відповідно до ст.ст. 7, 29 Закону України «Про автомобільний транспорт», пп. 5 п. 55 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, керуючись пп.12 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Призначити з 15.01.2017 тимчасовим перевізником ТОВ «Фаворит - Трансфер» на міському автобусному маршруті загального користування № 41 до проведення чергового конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування терміном на 3 місяці.

2. Підприємству – перевізнику ТОВ «Фаворит - Трансфер» здійснювати пасажирські перевезення з 06:00 до 22:00 за наступною схемою руху: вул. Лазурна, 34, вул. Озерна, вул. Курортна, вул. Крилова, вул. Г. Карпенка, пр. Центральний, пр. Богоявленський, вул. Прибузька, вул. Оранжерейна, 102.

3. Пасажирські перевезення здійснювати 6 одиницями рухомого складу з встановленим тарифом за проїзд 4,00 грн., згідно із затвердженим графіком руху.

4. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати це рішення у ЗМІ.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                             О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: