Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 грудня 2016                                                                                   № 11/24

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та внесення змін до рішень міської ради по

Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам :

 

 1. Комунальному закладу культури “Миколаївський обласний краєзнавчий музей”  надати  дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1400 кв.м в постійне користування   для обслуговування  будівлі  краєзнавчого музею  по  вул. Декабристів, 32  відповідно  до висновку  управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради № 17-249 щодо погодження планувальної можливості надання земельної ділянки в постійне користування.  

 

На земельну ділянку площею 140 кв.м   передбачити обмеження– право проходу та проїзду до будівлі  краєзнавчого музею  по  вул. Декабристів, 32 та на земельну ділянку площею 14 кв.м  - право доступу   для обслуговування сусідньої будівлі.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  22.08.2016, протокол №19, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.  ТОВ “Євротехніка”  для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  3318  кв.м в оренду,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування   нежитлового об’єкта  з адміністративною будівлею та складом з рампою по вул. Одеське шосе , 69-а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

      Висновок  управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради   від 22.08.2016 №17-3368.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016, протокол №25 , на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Громадянину Агєєву  Анатолію Євгеновичу  для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 59  кв.м в оренду,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування   магазину  по вул. Павла Ходченка, 52.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради   від 13.09.2016 № 15-2231.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016, протокол №25, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.  Внести зміни до рішень Миколаївської міської ради:

1. Пункт 17 розділу 1 рішення міської ради від 19.04.2016 №4/35: ”17.Комунальному закладу Миколаївської міської ради “Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 603 кв.м в постійне  користування, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування нежитлової будівлі  амбулаторії №2 по пров. Київському, 1.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.”  викласти в такій редакції: ”17.Комунальному закладу Миколаївської міської ради “Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 603 кв.м в постійне  користування,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування нежитлової будівлі  сімейної  амбулаторії №2 по пров. Київському, 1.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.”

( Підстава  - внесення змін – уточнення відповідно до  свідоцтва про право власності  № 39738226)   

Пункт  1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  22.08.2016, протокол №19, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

         2 .  Пункт 10 розділу 1 рішення міської ради від  19.04.2016  № 4/35 ”10.  ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  8 кв.м   з метою передачі її в оренду для обслуговування ТП-438 по вул.Маршала Василевського ріг вул. Столярної ( вул. Петровського).

         Площу земельної ділянки   уточнити проектом землеустрою.

         Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від    01.02.2016 , протокол № 2, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.” викласти в такій редакції :“10. ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  8 кв.м   з метою передачі її в оренду для обслуговування ТП-438 по вул. Маршала  Малиновського ріг вул. Столярної ( вул. Петровського).

          Площу земельної ділянки   уточнити проектом землеустрою.

          Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від    01.02.2016, протокол № 2, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.”

         ( Підстава  - уточнення   найменування  вулиці)  

Пункт  2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  22.08.2016, протокол №19, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені  проекти землеустрою.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин   та  екології (Концевого), першого заступника   міського голови    Гайдаржи В.В.  

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: