Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 грудня 2016                                                                              № 11/28

Про   продовження строку користування земельними

ділянками товариству з обмеженою відповідальністю

"Капітолій" та товариству з обмеженою

відповідальністю "Нікмарт"  в Інгульському   районі             

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю "Капітолій" та товариства з обмеженою відповідальністю "Нікмарт", погодження з постійною  комісією міської  ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології,  керуючись  Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Продовжити строк користування раніше наданими земельними ділянками.

1.Товариству з обмеженою відповідальністю "Капітолій" та товариству з обмеженою відповідальністю "Нікмарт" продовжити на 1 рік з дати прийняття рішення оренду земельної ділянки площею 4500 кв.м (кадастровий номер 4810136900:04:097:0007), земельної ділянки площею 600 кв.м (кадастровий номер 4810136900:04:097:0032), залишивши їх в землях для будівництва та обслуговування інших будівель громадської та житлової забудови (за функціональним призначенням – в землях поточного будівництва), для завершення  будівництва багатоквартирного житлового будинку з громадсько-торговельним центром, розміщення автопарковки та благоустрою території по вул. Космонавтів, 128-д.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.11.2016 № 17-4934) 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.11.2016,  протокол №28, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), першого заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: