Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 грудня 2016                                                                                     № 12/2

Про виконавчий комітет

Миколаївської міської ради

 

         Керуючись ст.ст. 25, 26, 42, 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Розпустити виконавчий комітет Миколаївської міської ради, утворений рішенням міської ради від 25.10.2016 № 9/73 «Про виконавчий комітет Миколаївської міської ради».

2. Запропонувати Миколаївському міському голові протягом тижня винести на розгляд постійних комісій Миколаївської міської ради та депутатських фракцій Миколаївської міської ради пропозиції по кандидатурах до складу виконавчого комітету Миколаївської міської ради та щодо його кількісного складу.

3. Постійним комісіям Миколаївської міської ради та депутатським фракціям Миколаївської міської ради забезпечити розгляд запропонованих кандидатур, надати відповідні висновки Миколаївському міському голові (протягом тижня з моменту надходження пропозицій).

4. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати рішення в засобах масової інформації та розмістити його на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна).

 

Міський голова                                                                      О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: