Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 грудня 2016                                                                        № 11/8

Про надання дозволів та згоди на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам по

Заводському  району    м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

 

             1. Громадянину Мірзояну Степану Мацаковичу надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду із співвласниками майна орієнтовною площею 1504 кв.м  (розмір  ідеальної частки від земельної ділянки загальною площею 1504 кв.м визначити землевпорядною документацією), за рахунок земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 25.04.2008                № 23/40, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою: пров. Суднобудівний,1/6,   у межах земельної ділянки сумісного використання по  пров. Суднобудівному,1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.02.2015 № 15-637.

            1.1.   Надати згоду громадянину Мірзояну Степану Мацаковичу  на відновлення меж земельної ділянки площею   1504  кв. м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 25.04.2008  № 23/40 , з метою передачі ділянки   в оренду із співвласниками майна для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: пров. Суднобудівний,1/6,   у межах земельної ділянки сумісного використання по  пров. Суднобудівному,1.

        Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

 

               2.   Надати згоду громадянину Антощуку Михайлу Миколайовичу  на відновлення меж земельної ділянки площею  135 кв. м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 19.04.2016 № 4/51, з метою передачі ділянки  у власність  для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою:                                 Залізничне селище, 930-А відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.08.2016         № 15-2081.

        Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016, протокол № 22, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

 

       3.  Надати згоду громадянці Коноваловій Ользі Григорівні   на відновлення меж земельної ділянки площею  225 кв. м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 20.12.2012 № 23/50, з метою передачі ділянки  у власність  для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою:                                 Залізничне селище, 332 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 № 15-2301.

        Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016, протокол № 25, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

 

            2. Зобов'язати замовників  подати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого), першого заступника міського голови   Гайдаржи В.В.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: