Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 грудня 2016                                                                              № 11/22

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості), надання згоди на відновлення

меж земельних ділянок громадянам та юридичним особам  по 

Інгульському  (Ленінському) району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл та згоду на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

1.Надати дозвіл громадянам Бєляєвій Катерині В’ячеславівні та Автенюк Ганні Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (кадастровий номер 4810136900:05:060:0057) площею 25881кв.м, за рахунок  земельної ділянки, проект відведення якої затверджений рішенням Миколаївської міської ради від 25.03.04 №9/17, з метою передачі в оренду із співвласниками з визначенням ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень по вул.12 Поздовжній,63/10 , в межах земельної ділянки по вул. 12 Поздовжній,63.

1.1. Надати згоду громадянам Бєляєвій Катерині В’ячеславівні та Автенюк Ганні Петрівні на відновлення меж земельної ділянки площею 25881кв.м, за рахунок  земельної ділянки, проект відведення якої затверджений рішенням Миколаївської міської ради від 25.03.04 №9/17, з метою передачі в оренду із співвласниками з визначенняf ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень по вул.12 Поздовжній,63/10, в межах земельної ділянки по вул. 12 Поздовжній,63.

 Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016,  протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянину Богданову-Нєвєрову Костянтину Олеговичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 52 кв.м, за рахунок земель  гр. Богданова-Нєвєрова К.О., з метою передачі в оренду для обслуговування будівлі гаража по вул. В’ячеслава Чорновола, 1-и.

2.1.Надати згоду громадянину Богданову-Нєвєрову Костянтину Олеговичу на відновлення меж земельної ділянки площею 52 кв.м, за рахунок земель  гр. Богданова-Нєвєрова К.О., з метою передачі в оренду для обслуговування будівлі гаража по вул. В’ячеслава Чорновола, 1-и.

  (Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 07.06.2016 №17-69.)

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016,  протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

3.Приватному підприємству "МЕДНА" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 964 кв.м, за рахунок земель ПП "МЕДНА"з метою передачі в оренду для закінчення будівництва видавничо- поліграфічного комплексу по вул. Новобузькій,130.

3.1. Надати згоду приватному підприємству "МЕДНА"  на відновлення меж земельної ділянки площею 964  кв.м, за рахунок земель ПП "МЕДНА"з метою передачі в оренду для закінчення будівництва видавничо- поліграфічного комплексу по вул. Новобузькій,130.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-2860).

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016,  протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4.Закритому акціонерному товариству "Реклама" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 2508  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 12.11.2009 №40/27,  з метою передачі в оренду співвласникам з розрахунком ідеальних часток для обслуговування нежитлових приміщень в межах земельної ділянки по вул. Круговій,44.

4.1. Надати згоду закритому акціонерному товариству "Реклама" на відновлення меж земельної ділянки площею 2508  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 12.11.2009 №40/27,  з метою передачі в оренду співвласникам з розрахунком ідеальних часток для обслуговування нежитлових приміщень в межах земельної ділянки по вул. Круговій,44.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.10.2016 № 17-4937).

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016,  протокол №25, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Внести зміни до рішень міської ради:

1. У пункті 1 розділу 1 рішення міської ради від 18.06.2015 №48/28 по батькові "Мацакановичу" замінити по батькові "Мацаковичу".

(Підстава: уточнення по батькові заявника. )

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016,  протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3.3обов'язати замовника подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

4. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), першого заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський голова                                                                             О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: