Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 грудня 2016                                                                                    № 11/16

Про вилучення, надання, передачу за фактичним 

землекористуванням земельних ділянкок юридичним особам,

фізичним особам – підприємцям та громадянам для

тимчасового розміщення споруд та малих архітектурних форм

та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської

ради по Корабельному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян,  проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до договору оренди землі, передати в оренду земельні ділянки для тимчасового розміщення споруд та малих архітектурних форм без оформлення право власності на нерухоме майно:

 

1. Припинити фізичній особі - підприємцю Гадісовій Мовлуді Моллаалі кизи право користування земельною ділянкою площею 12 кв.м по                 просп. Корабелів, поблизу житлового будинку № 20/3.

1.1. Внести зміни до договору оренди землі, який зареєстровано 26.05.2015 в книзі договорів оренди землі Миколаївської міської ради за         № 10861 та яким посвідчено право на оренду земельної ділянки площею       12 кв.м (кадастровий номер – 48101366600:07:047:0017), що передана фізичній особі - підприємцю Гадісовій Мовлуді Моллаалі кизи рішенням Миколаївської міської ради від 18.03.2015 № 46/47, замінивши сторону договору: з фізичної особи - підприємця Гадісової Мовлуді Моллаалі кизи на фізичну особу - підприємця Джафарова Джаміля Акіфа огли для обслуговування торговельного кіоску по просп. Корабелів, поблизу житлового будинку № 20/3, без оформлення право власності на нерухоме майно, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від  22.08.2016  № 17-3310.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол № 21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Припинити фізичній особі - підприємцю Корчемасі Ігорю Валентиновичу право користування земельною ділянкою площею 82 кв.м поблизу житлового будинку № 30-а по вул. Океанівській (вул. Артема).

2.1. Договір оренди землі, який зареєстровано в книзі записів договорів оренди від 03.11.2014 № 10741, розірвати з 13.04.2015. (Підстава – свідоцтво про смерть Корчемахи Ігоря Валентиновича серія  І-ФП № 218966 від 18.04.2015).

2.2. Передати фізичній особі - підприємцю Корчемасі Тетяні Миколаївні в оренду строком на 1 рік земельну ділянку (кадастровий номер – 48101366600:07:025:0005) загальною площею 82 кв.м – землі громадської забудови (за функціональним призначенням – землі комерційного використання), для обслуговування торговельного павільйону поблизу житлового будинку № 30-а по вул. Океанівській (вул. Артема), без оформлення право власності на нерухоме майно, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від  12.09.2016  № 17-4605.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016, протокол № 22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов'язати землекористувачів:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- у місячний строк здати розірваний договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи встановлення нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції або будівництва, введення об'єкта до експлуатації та реєстрації прав власності у реєстраційній службі Миколаївського міського управління юстиції Миколаївської області виготовити та здати до  управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради відповідну документацію із  землеустрою.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), першого заступника міського голови Гайдаржи В.В.

    

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: