Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

09 грудня 2016                                                                            № 1113

Про переведення дитячого будинку

сімейного типу (ПІБ) та (ПІБ)  в статус

прийомної сім’ї

 

            Розглянувши заяву батьків-вихователів, (ПІБ) та (ПІБ), які мешкають за адресою: (адреса), про вирішення питання щодо переведення дитячого будинку сімейного типу в статус прийомної сім’ї, відповідно до п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 81, згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради від 26.10.2016 №933 «Про вибуття з дитячого будинку сімейного типу (ПІБ), (дата народження)» керуючись пп.2 п.«б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Перевести дитячий будинок сімейного типу (ПІБ)  та (ПІБ) в статус прийомної сім’ї.

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради (Шамаріній) підготувати договір про влаштування дітей: (ПІБ), (дата народження), (ПІБ), (дата народження), (ПІБ) (дата народження), (ПІБ), (дата народження), на виховання та спільне проживання у прийомну сім’ю.

3. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко) проводити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренка) для здійснення видатків по прийомній сім’ї за рахунок субвенції з державного бюджету.

4. Доручити департаменту  праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) призначення і виплату державної соціальної допомоги на дітей, грошового забезпечення прийомним батькам у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.

5.  Рішення виконкому Миколаївської міської ради від 27.02.2015 №102 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (ПІБ), (дата народження), (ПІБ), (дата народження»  вважати таким, що втратило чинність.

6. Припинити дію Угоди від 02.03.2015 №4 про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу у зв’язку зі зміною статусу сім’ї.

7.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: