Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 грудня 2016                                                                             № 339р

Про організацію та проведення

святкових заходів до Дня

Святого Миколая та новорічних

і Різдвяних свят у м. Миколаєві

 

         З метою організації та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая та новорічних і Різдвяних свят у м. Миколаєві, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1. Затвердити заходи щодо організації та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая та новорічних і Різдвяних свят у м. Миколаєві (додаються).

 

2. Затвердити місця розташування новорічних ялинок у районах міста (додаються).

 

3. Доручити керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради забезпечити виконання затверджених заходів та надати до управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради інформацію про проведену роботу до 12.01.2017.

 

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 02 грудня 2016

№ 339р

 

ЗАХОДИ

щодо організації та проведення святкових заходів

до Дня Святого Миколая та новорічних і Різдвяних свят у м. Миколаєві

 

1. Забезпечити напередодні та під час святкування Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят у місті Миколаєві проведення необхідних робіт щодо упорядкування вулиць, площ, скверів, парків, доріг, благоустрій та святкове оформлення міста і його вечірньої ілюмінації. Провести необхідні роботи щодо святкового оформлення фасаду будівлі Миколаївської міської ради.

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, господарсько-експлуатаційний відділ Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради

До 16 грудня 2016 року

 

2. Забезпечити встановлення новорічних ялинок у спеціально відведених місцях, проведення урочистого відкриття районних ялинок та організацію культурно-масових заходів у районах міста.

Адміністрації районів Миколаївської міської ради

Грудень 2016 – січень 2017 року

 

3. Організувати ярмарки промислових і сільськогосподарських товарів у районах міста, упорядкувати розміщення об’єктів сезонної та виносної торгівлі на центральних майданчиках міста, в місцях проведення святкових заходів та забезпечити утримання території в належному санітарному стані.

Управління з розвитку споживчого ринку Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради

18-19 грудня 2016 року

 

4. Забезпечити під час святкування Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят у місті Миколаєві стабільну роботу закладів комунального господарства міста, енергопостачання, громадського транспорту, підприємств громадського харчування та торгівлі, закладів охорони здоров’я; збільшити одиниці пасажирського транспорту на міських маршрутах для забезпечення зручного виїзду населення до місць масового відпочинку. Забезпечити оперативне чергування відповідальних працівників під час святкування.

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, Головне управління Національної поліції в Миколаївській області (за узгодженням), управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради, управління з розвитку споживчого ринку Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради, управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради

З 18 грудня 2016 року

по 14 січня 2017 року

 

5. Забезпечити до Дня Святого Миколая народні гуляння із залученням фольклорних колективів, обрядові вистави, святкові концерти, театральні постанови, вертепи, інші святкові заходи у м. Миколаєві.

Адміністрації районів Миколаївської міської ради, управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління освіти Миколаївської міської ради, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради

18-19 грудня 2016 року

 

6. Забезпечити встановлення (монтаж-демонтаж) та проведення театралізованого відкриття Головної міської ялинки на Соборній площі.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, комунальне підприємство “Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва”

19 грудня 2016 року,

16 січня 2017 року

 

7. Забезпечити святкове оформлення вул. Соборної: здійснити монтаж-демонтаж банерних перетяжок (пр. Центральний – вул. Соборна; вул. Велика Морська – вул. Соборна).

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, комунальне підприємство “Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва”

14 грудня 2016 року,

16 січня 2017 року

 

8. Забезпечити щоденну ілюмінацію Головної міської ялинки з 10:00 до 21:00 (особливий режим 31.12.2016 – з 22:00 до 04:00 01.01.2017).

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, комунальне підприємство “Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва”

З 19 грудня 2016 року

по 16 січня 2017 року

 

9. Забезпечити проведення святкових програм та конкурсів із солодкими подарунками і сувенірною продукцією біля Головної міської ялинки у дні шкільних канікул.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління освіти Миколаївської міської ради, комунальне підприємство “Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва”

Грудень 2016 – січень 2017 року

 

10. Забезпечити підключення до електромережі та чергування електрика під час проведення святкових програм та конкурсів біля Головної міської ялинки.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, комунальне підприємство “Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва”

Грудень 2016 – січень 2017 року

 

11. Забезпечити проведення в загальноосвітніх навчальних закладах заходів до Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят.

Управління освіти Миколаївської

міської ради

З 19 грудня 2016 року

по 11 січня 2017 року

 

12. Організувати змістовне дозвілля громадян, створити належні умови для відпочинку дітей. Забезпечити під час зимових канікул відвідання учнями театрів, музеїв, бібліотек, масових заходів на відкритих майданчиках міста, проведення спортивно-масових заходів, організацію екскурсій по м. Миколаєву.

Управління освіти Миколаївської міської ради, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради, управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради

Грудень 2016 року – січень 2017 року

 

13. Особливу увагу приділити організації роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітьми, батьки яких загинули, постраждали або безпосередньо беруть участь в антитерористичній операції та забезпеченні її проведення (учасники АТО), а також дітьми внутрішньо переміщених осіб із східних областей, Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, дітьми з багатодітних, неповних, малозабезпечених сімей та тими, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, дітьми-інвалідами, а також роботі по виявленню та влаштуванню дітей, які залишилися без догляду.

Управління освіти Миколаївської міської ради, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради, департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

Грудень 2016 року – січень 2017 року

 

14. Забезпечити проведення фестивалю до Дня Святого Миколая “До Миколая – в Миколаїв” та вечірньої святкової програми біля Головної міської ялинки.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради

19 грудня 2016 року

 

15. Забезпечити проведення Свято-Миколаївського забігу в м. Миколаєві.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради,

управління освіти Миколаївської міської ради, управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради

18 грудня 2016 року

 

16. Забезпечити організацію та проведення до Дня Святого Миколая благодійного концерту в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради, Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії (за узгодженням)

19 грудня 2016 року

 

17. Забезпечити виготовлення відео- та аудіоматеріалів, що висвітлюють відкриття Головної міської ялинки, проведення заходів до Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят.

КП “Телерадіокомпанія “МАРТ”, управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

До 14 грудня 2016 року

 

18. Підготувати та надати Головному управлінню Національної поліції в    Миколаївській області, Головному управлінню ДСНС України в  Миколаївській області, відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради інформацію про заходи до Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят у м. Миколаєві.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради

До 14 грудня 2016 року

 

19. Інформувати мешканців міста про місця новорічних ялинок, підготувати та оприлюднити звернення – привітання міського голови, керівників органів місцевого самоврядування до населення міста з нагоди святкування Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради, КП “Телерадіокомпанія “МАРТ”

До 15 грудня 2016 року

 

20. Забезпечити подарунками дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні у міській дитячій лікарні.

Управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради

19 грудня 2016 року

 

21. Забезпечити чергування машин швидкої допомоги та роботу медичних працівників у місцях проведення заходів до Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят в м. Миколаєві.

Управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради

З 18 грудня 2016 року

по 16 січня 2017 року

 

22. Вжити необхідних заходів для забезпечення громадського порядку у  м. Миколаєві під час святкування Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят, зокрема у місцях проведення масових заходів. Забезпечити цілодобову охорону Головної міської ялинки (Соборна площа) з моменту її установлення до демонтажу.

Головне управління Національної поліції в Миколаївській області (за узгодженням)

З 12 грудня 2016 року

по 17 січня 2017 року

 

23. Забезпечити виконання заходів щодо техногенної та пожежної безпеки під час проведення святкування Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят у місті Миколаєві. Провести додаткові інструктажі з питань дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки з особами, які відповідають за організацію та проведення масових заходів, присвячених відзначенню новорічних і Різдвяних свят.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області (за узгодженням)

 

24. Вжити заходів щодо підвищення оперативної готовності сил та засобів цивільного захисту на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у  м. Миколаєві під час проведення заходів до Дня Святого Миколая, новорічних і Різдвяних свят в м. Миколаєві.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради, Головне управління ДСНС України у Миколаївській області (за узгодженням)

З 18 грудня 2016 року

по 15 січня 2017 року

____________________________________________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 02 грудня 2016

№ 339р

 

РОЗТАШУВАННЯ

новорічних ялинок у районах міста

 

№ з/п

Дислокація ялинок

Відповідальні

Центральний район

1

Головна міська ялинка, Соборна площа

Куліш Р.О.,

Заворотня Л.А.

Заводський район

2

КІК “Дитяче містечко “Казка”, вул. Декабристів, 38-А

Карцев В.М.,

голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради

3

Площа біля будівлі адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, вул. Погранична, 9

Карцев В.М.,

голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради

4

Площа біля молодіжного розважального клубу “Каприка”, вул. Погранична, 11

Карцев В.М.,

голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради,

адміністрація МРК “Каприка”

Інгульський район

5

Площа біля КП “Миколаївський зоопарк”, пл. Леонтовича, 1

Береза О.Д.,

голова адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради

Корабельний район

6

Площа біля бізнес-центру ТОВ “Металург Півдня”, пр. Богоявленський, 321

Цуканов О.М.,

голова адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: