Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

31 жовтня 2016                                                                             № 9/79

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та юридичним

особам по Центральному району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, фізичним особам - підприємцям , юридичним особам :

 

1. Громадянину Ярошинському Р.А. та Іванову О.Є для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки  загальною  орієнтовною площею 334  кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 18.09.2008 № 27/68 , з метою передачі її в оренду для обслуговування  нежитлових приміщень по вул. Спаській, 68 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 07.05.2015  №15-1386.

1.1 Надати згоду на відновлення меж земельної ділянки  площею   334   кв.м по вул. Спаській, 68 громадянину Ярошинському Р.А. та Іванову О.Є  для  обслуговування нежитлових приміщень.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від    01.12.2016, протокол №2, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

          Пункт 1 на пленарному засіданні 19.04.2016  перенесено за результатами голосування  за пропозицією депутата міської ради  Філевського  Р.М.

 

2. Фізичній особі - підприємцю Слесаренку Дмитру Івановичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею  111 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 20.07.2004  № 22/8, з метою передачі в оренду для  обслуговування зупиночного комплексу  у складі  торговельного павільйону,  літнього майданчика  та критого майданчика  для очікування громадського транспорту по вул. 116 Дивізії  ріг вул.  Ветеранів відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 21.09.2015  №17-5545.

2.1 Надати згоду на відновлення меж земельної ділянки  площею    111   кв.м по вул. 116 Дивізії  ріг вул.  Ветеранів фізичній особі - підприємцю Слесаренку Дмитру Івановичу для  обслуговування зупиночного комплексу  у складі  торговельного павільйону,  літнього майданчика  та критого майданчика  для очікування громадського транспорту

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від    01.12.2015, протокол №2, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 Пункт 2 на пленарному засіданні 19.04.2016  перенесено за результатами голосування за пропозицією депутата міської ради     Концевого І.О.

По пункту 3 “3. Фізичній особі - підприємцю Слесаренку Володимиру  Івановичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею  85 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 20.07.2004  № 22/8, з метою передачі в оренду для обслуговування торговельного павільйону з літнім майданчиком по вул. 116 Дивізії ріг вул. Східної відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 21.09.2015  №17-5546.

3.1 Надати згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 85   кв.м по вул. 116 Дивізії ріг вул. Східної фізичній особі - підприємцю Слесаренку  Володимиру Івановичу для  обслуговування торговельного павільйону з літнім майданчиком.

       Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  15.02.2016, протокол №3, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 3 на пленарному засіданні 19.04.2016 перенесено за результатами голосування за пропозицією депутата міської ради Концевого І.О.” на пленарному засіданні міської ради 31.10.2016 прийнято рішення повернути документи до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради .

2.Зобов'язати замовників подати до центру надання адміністративних послуг  Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

       3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин  та екології (Концевого), заступника   міського голови  Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                             О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: