Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

31 жовтня 2016                                                                         № 9/26

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості), щодо об'єднання  та поділу

земельних ділянок громадянам та юридичним особам  по 

Інгульському  (Ленінському) району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл та згоду  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), щодо об'єднання  та поділу земельних ділянок.

1. Фізичній особі-підприємцю Товмасян Ліліт Абововні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 560кв.м, за рахунок земель ФОП Терещенко С.В., з метою передачі в оренду для обслуговування нежитлової будівлі (комплексу торговельних павільйонів) по пр. Миру,21д

1.1. Надати згоду фізичній особі-підприємцю Товмасян Ліліт Абововні на відновлення меж земельної ділянки площею 560кв.м, за рахунок земель ФОП Терещенко С.В., з метою передачі в оренду для обслуговування нежитлової будівлі (комплексу торговельних павільйонів) по пр. Миру,21д.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.04.2015 № 17-940)

Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 2 "2. Фізичній особі-підприємцю Хачатурову Вадиму Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 40 кв.м, за рахунок земель ФОП Водзик Н.В., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування зупинкового комплексу у складі торговельного кіоску та критого майданчика для очікування громадського транспорту по пр. Богоявленському (Жовтневому), на трамвайній зупинці “вул. Південна”  у  напрямку руху до вул. Космонавтів.

2.1. Надати згоду фізичній особі-підприємцю Хачатурову Вадиму Володимировичу на відновлення меж земельної ділянки площею 40 кв.м, за рахунок земель ФОП Водзик Н.В., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування зупинкового комплексу у складі торговельного кіоску та критого майданчика для очікування громадського транспорту по пр. Богоявленському (Жовтневому), на трамвайній зупинці “вул. Південна”  у  напрямку руху до вул. Космонавтів.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.01.2016 № 17-7143)

Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 15.02.2016,  протокол №3, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради" перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

 

Пункт 3 "3.Фізичній особі-підприємцю Гайдаю Сергію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею                60 кв.м, за рахунок земель ФОП Блінцова Б.О., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування  торгового павільйону по пр. Миру поблизу ринку "Колос".

3.1. Надати згоду фізичній особі-підприємцю Гайдаю Сергію Миколайовичу на відновлення меж земельної ділянки площею 60 кв.м, за рахунок земель ФОП Блінцова Б.О.,з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування  торгового павільйону по пр. Миру поблизу ринку "Колос".

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.10.2015 № 17-5940)

Пункт 3 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради" перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

4. Приватному підприємству "Типографія Кольоровий Світ" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею    1452 кв.м в межах земельної ділянки, проект землеустрою якої затверджено рішенням міської ради від 06.09.2010 № 48/63, з метою передачі оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Космонавтів,81/15 в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Космонавтів,81.

4.1. Надати згоду приватному підприємству "Типографія Кольоровий Світ" на відновлення меж земельної ділянки площею 1452 кв.м в межах земельної ділянки, проект землеустрою якої затверджено рішенням міської ради від 06.09.2010 № 48/63, з метою передачі оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Космонавтів,81/15 в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Космонавтів,81.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2015 № 17-4141/3)

Пункт 4 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. Фізичній особі - підприємцю  Колеснику Василю Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею             25 кв.м, за рахунок земель ФОП Ємельянової О.М., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування  торгового кіоску по вул. Квітневій ріг вул. Листопадової.

5.1. Надати згоду фізичній особі - підприємцю  Колеснику Василю Васильовичу на відновлення меж земельної ділянки площею 25 кв.м, за рахунок земель ФОПЄмельянової О.М., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування  торгового кіоску по вул. Квітневій ріг вул. Листопадової.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.10.2015 № 17-5910/2)

Пункт 5 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6.Товариству з обмеженою відповідальністю "Экспресс-Авто" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 884 кв.м, за рахунок земельної ділянки ТОВ "Автосервіс", наданої рішенням міської ради від 01.03.2007 №12/48, з метою передачі в оренду для обслуговування  відкритого майданчика для розміщення автомобілів з будівлею охорони по вул. Троїцькій (Кірова),240/1.

6.1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю "Экспресс-Авто" на відновлення меж земельної ділянки площею 884 кв.м, за рахунок земельної ділянки ТОВ "Автосервіс", наданої рішенням міської ради від 01.03.2007 №12/48, з метою передачі в оренду для обслуговування  відкритого майданчика для розміщення автомобілів з будівлею охорони по вул. Троїцькій (Кірова),240/1.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.04.2015 № 17-940)

Пункт 6 на пленарному засіданні міської ради від 29.10.2015 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. Фізичній особі - підприємцю  Мацюті Оксані Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею             35 кв.м, за рахунок земель ФОП Громка Ю.П., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування  торгового кіоску поблизу житлового будинку №17-б по  пр. Миру.

7.1. Надати згоду фізичній особі - підприємцю  Мацюті Оксані Сергіївні на відновлення меж земельної ділянки площею 35 кв.м, за рахунок земель ФОП Громка Ю.П., з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування  торгового кіоску поблизу житлового будинку №17-б по  пр. Миру.

         (Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.10.2015 № 17-6225)

         Пункт 7 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 8 "8. Товариству з обмеженою відповідальністю  "Фінансова компанія "Олімпія" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 1880 кв.м, за рахунок земельної ділянки ТОВ "Інвест-Буд", наданої рішенням міської ради від 25.04.2007 №12/48, з метою передачі в оренду на 3 роки для будівництва багатоповерхового житлового будинку по пр. Миру,4 Б.

8.1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю  "Фінансова компанія "Олімпія" на відновлення меж земельної ділянки площею 1880 кв.м, за рахунок земельної ділянки ТОВ "Інвест-Буд", наданої рішенням міської ради від 25.04.2007 №12/48, з метою передачі в оренду на 3 роки для будівництва багатоповерхового житлового будинку по пр. Миру,4 Б.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 06.11.2015 № 17-6479)

Пункт 8 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради " знято з розгляду та включено в проект рішення (файл S-zr-116)

 

9. Фізичній особі - підприємцю  Алесенко Тетяні Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею       3774 кв.м, за рахунок земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 19.06.2009 №35/52, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування  нежитлових приміщень по пр. Миру,2а/25 у Будинку побуту "Ювілейний" в межах земельної ділянки спільного користування по пр. Миру,2-а.

9.1. Надати згоду фізичній особі - підприємцю  Алесенко Тетяні Дмитрівні на відновлення меж земельної ділянки площею 3774 кв.м, за рахунок земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 19.06.2009 №35/52, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування  нежитлових приміщень по пр. Миру,2а/24 у Будинку побуту "Ювілейний" в межах земельної ділянки спільного користування по пр. Миру,2-а.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.11.2015 № 17-6642)

Пункт 9 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

10. Громадянину Іванченку Олександру Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 480 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням Миколаївської міської ради від 11.07.2005 №34/33, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень (магазину) по пр. Миру,9-а в межах земельної ділянки спільного користування по пр. Миру,9-а.

10.1. Надати згоду Громадянину Іванченку Олександру Григоровичу на відновлення меж земельної ділянки площею 480 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням Миколаївської міської ради від 11.07.2005 №34/33, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень (магазину) по пр. Миру,9-а в межах земельної ділянки спільного користування по пр. Миру,9-а.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2015 № 17-6924)

Пункт 10 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

 Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

11.Громадянці Волуйчак Ірині Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 3846 кв.м, за рахунок земельної ділянки наданої рішенням міської ради від 16.10.2003 №15/11, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Пограничній (Чигрина),167.

11.1. Надати згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 3846 кв.м, за рахунок земельної ділянки наданої рішенням міської ради від 16.10.2003 №15/11, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Пограничній (Чигрина),167.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.12.2015 № 17-4703)

Пункт 11 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016,  протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

12. Публічному акціонерному товариству “Миколаївобленерго” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 30090 кв.м з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування трансформаторної підстанції № 660, розташованої на території ринку "Колос", у межах земельної ділянки спільного користування по пр. Миру,2. 

12.1. Надати згоду публічному акціонерному товариству “Миколаївобленерго” на відновлення меж земельної ділянки площею 30090 кв.м з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування трансформаторної підстанції №660, розташованої на території ринку "Колос", у межах земельної ділянки спільного користування по пр. Миру,2. 

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.12.2015 № 17-7231)

Пункт 12 на пленарному засіданні міської ради від 19.04.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 15.02.2016,  протокол №3, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.3обов'язати замовника подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський голова                                                                             О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: