Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

4 травня 2016                                                                           № 102р

Про Почесну відзнаку Миколаївського

міського голови “За заслуги перед

містом Миколаїв” 

 

Відповідно до пунктів 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

1. Затвердити Положення про Почесну відзнаку Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” (додається).

2. Затвердити опис Почесної відзнаки Миколаївського міського голови та посвідчення до Почесної відзнаки “За заслуги перед містом Миколаїв” (додаються).

3. Затвердити склад комісії з визначення кандидатур для відзначення Почесною відзнакою Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” (додається).

4. Розпорядження міського голови від 15.10.2004 № 712р “Про Почесну відзнаку Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” визнати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Бичковську І.І.

 

Міський голова                                                                               О.Ф.Сєнкевич

 

Затверджено
розпорядження міського голови
від 04 травня 2016
№102р

П О Л О Ж Е Н Н Я
про Почесну відзнаку Миколаївського міського
голови “За заслуги перед містом Миколаїв”

1. Загальні положення

1.1.Почесна відзнака Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” (далі – Почесна відзнака) є заохоченням за значний особистий внесок в економічну, науково-технічну, соціально-культурну, військову, громадську та благодійну діяльність; розвиток міжнародних та внутрішньодержавних відносин міста; особисту видатну участь в історичних подіях, пов’язаних з життям міста, участь у відродженні та становленні провідних підприємств міста; спортивні та творчі досягнення на міжнародному та державному рівнях.

1.2.Почесною відзнакою нагороджуються громадяни міста та інших регіонів України, посадові особи місцевого самоврядування.

1.3.Рішення про нагородження Почесною відзнакою приймає особисто міський голова за поданням комісії з визначення кандидатур для відзначення Почесною відзнакою Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” (далі – комісія з визначення кандидатур).

1.4.Почесна відзнака присвоюється особам, які відповідають вказаним критеріям. Одна особа може бути нагороджена Почесною відзнакою лише один раз.

2. Порядок внесення кандидатур та їх розгляд

2.1.Клопотання про нагородження Почесною відзнакою можуть порушуватись керівниками підприємств, установ та організацій, заступниками міського голови, головами адміністрацій районів Миколаївської міської ради, громадськими організаціями, трудовими колективами.

2.2.Клопотання про нагородження Почесною відзнакою подається на ім’я міського голови та розглядається комісією з визначення кандидатур протягом наступних 10 робочих днів з дня реєстрації клопотання.

Склад комісії затверджується міським головою.

2.3.Клопотання повинно містити загальні відомості про особу, яку представляють до нагородження, а також опис досягнень та заслуг кандидата перед містом, що стали підставою для порушення клопотання про нагородження. До клопотання додаються документи, що підтверджують зазначені в ньому відомості, а також витяг з протоколу зборів трудового колективу, зборів громадян, засідання органів управління об’єднань громадян, які прийняли рішення щодо нагородження.

З метою визначення фактичних даних, зазначених у клопотанні для нагородження Почесною відзнакою, члени комісії з визначення кандидатур можуть запросити додаткову уточнюючу інформацію.

Клопотання надсилається на ім’я міського голови не пізніше як за місяць до проведення урочистостей.

2.4.Після розгляду отриманих документів члени комісії з визначення кандидатур після проведеного засідання протягом 3 робочих днів подають міському голові протокол з рекомендаціями стосовно нагородження претендентів.

2.5.Про нагородження Почесною відзнакою Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” видається розпорядження на підставі протоколу комісії з визначення кандидатур та належним чином оформленого клопотання про нагородження Почесною відзнакою.

2.6.Підготовка розпорядження та облік нагороджених Почесною відзнакою здійснюється організаційним відділом департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради.

3. Вручення Почесної відзнаки

3.1.Нагородження Почесною відзнакою здійснюється на урочистостях, які проводить міський голова або на початку засідання сесії міської ради.

3.2.Нагородження Почесною відзнакою проводиться тільки виключно нагородженому. Вручення нагороди може проводитись близьким рідним нагородженого в разі його передчасної смерті за час початку ініціативи нагородження.

3.3.Нагородженому вручається Почесна відзнака Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” та посвідчення до відзнаки.

3.4.Інформація про присвоєння та вручення Почесної відзнаки розміщується на Інтернет-порталі “Миколаївська міська рада”.

3.5.Почесну відзнаку Миколаївського міського голови “За заслуги перед містом Миколаїв” носять на грудях зліва.

____________________________________________

 

Затверджено
розпорядження міського голови
від 04 травня 2016
№ 102р

О П И С
Почесної відзнаки Миколаївського міського голови
“За заслуги перед містом Миколаїв”

Нагрудний знак “За заслуги перед містом Миколаїв” має форму рівностороннього хреста з розширеними лапами. Хрест виготовлено із золотистого металу, лапи хреста покрито синьою емаллю.

У центрі хреста – круглий медальйон із сріблястого металу, на якому розташовано герб м. Миколаєва.

Кільце медальйону має форму лаврового вінка.

Хрест покладено на сяйво сріблястого металу.

Нагрудний знак “За заслуги перед містом Миколаїв” за допомогою кільця з вушком сполучається з прямокутною колодкою золотистого металу, обгорнутою жовто-блакитною стрічкою. Нижня частина колодки фігурна.

Кольори нагрудного знака:

синій або блакитний колір- символ краси, величі, м’якості;

золото – символ багатства, справедливості, сили, вірності, чистоти;

срібло - символ чистоти, незайманості.

Розмір хреста: 41х 41 мм.

Розмір колодки: 43х19 мм.

____________________________________________

 

Затверджено
розпорядження міського голови
від 04 травня 2016
№ 102р

О П И С
посвідчення до Почесної відзнаки
“За заслуги перед містом Миколаїв”

Посвідчення до Почесної відзнаки “За заслуги перед містом Миколаїв” виготовляється з твердого картону, зовнішній бік якого обтягнутий шкірімітом синього кольору розміром 200х65мм ( у розгорнутому вигляді).

На лицьовому боці у верхній частині розташовується тиснене зображення Державного Герба України і під ним надпис “Посвідчення”. Герб та надпис виконуються відтиском золотого кольору.

На внутрішній лівій частині розміщується зображення нагрудного знака на фоні Державного Герба України, на правій частині зверху розміщується напис “Почесна відзнака “За заслуги перед містом Миколаїв”, дата та номер розпорядження Миколаївського міського голови, прізвище, ім’я, по батькові та підпис міського голови. Підпис міського голови скріплюється печаткою виконкому Миколаївської міської ради.

______________________________________________

 

Затверджено
розпорядження міського голови
від 04 травня 2016
№ 102р

Склад
комісії з визначення кандидатур для відзначення
Почесною відзнакою Миколаївського міського голови
“За заслуги перед містом Миколаїв”

Голова комісії з визначення кандидатур

Бичковська
Інна Іванівна

-

керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Секретар комісії з визначення кандидатур

Харченко
Ігор Борисович

-

заступник директора департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради – начальник організаційного відділу

Члени комісії з визначення кандидатур

Бєльський
Валентин Анатолійович

-

позаштатний радник Миколаївського міського голови (за погодженням)

Бондаренко
Валентина Іванівна

-

заступник міського голови – директор департаменту фінансів Миколаївської міської ради

Гайдаржи
Валентин Васильович

-

заступник міського голови

Кірлан
Наталія Василівна

-

директор юридичного департаменту Миколаївської міської ради

Олефір
Олександр Іванович

-

начальник управління економіки та інвестицій
Миколаївської міської ради
Пучков
Володимир Юрійович

-

головний редактор газети Миколаївської міської ради “Вечерний Николаев”, голова правління благодійного фонду “Миколаїв – 2000” (за погодженням)

Смородінов
Ігор Петрович

-

радник міського голови

Соколов
Олександр Миколайович

-

генеральний директор КП “ТРК “МАРТ”
(за погодженням)
Степанець
Юрій Борисович

-

заступник міського голови

Шевченко
Євген Валерійович

-

заступник міського голови

Ященко
Віталій Михайлович

-

головаради Миколаївської міської організації ветеранів України (за погодженням)

 ________________________________________________________________

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: