Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 лютого 2016                                                                                   № 178

Про виконання робіт з

капітального ремонту квартири

№ 18 житлового будинку по

вул. Малій Морській, 27-а

 

         На підставі протоколу № 4 від 03.02.2016 засідання постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, акта обстеження технічного стану квартири № 18 житлового будинку по вул. Малій Морській, 27-а від 14.01.2016 та для встановлення її відповідності санітарним та технічним вимогам згідно з Положенням про порядок обстеження стану житлових будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним та технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання, затвердженим постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 № 189, керуючись ст. 101 Житлового кодексу Української РСР, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Визнати квартиру № 18 житлового будинку по вул. Малій Морській, 27-а такою, що не відповідає санітарним та технічним вимогам.

2. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку) виконати роботи з капітального ремонту квартири № 18 житлового будинку по вул. Малій Морській, 27-а.

3. Відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради (Віхровій) надати наймачеві та членам його сім’ї на час проведення капітального ремонту інше жиле приміщення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський голова                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: