Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 січня 2016                                                                                      № 2/15

Про прийняття видатків на виконання

делегованих державою повноважень у галузі

надання медичного обслуговування

(спеціалізованою) медичною допомогою

другого рівня населення Жовтневого району:

сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ

Коларівка, Зайчевське, Капустине в 2016 році

 

         З метою забезпечення своєчасного медичного обслуговування населення Жовтневого району: сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ Коларівка, Зайчевське, Капустине, керуючись ст. 93 Бюджетного кодексу України та ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти видатки на виконання делегованих державою повноважень у галузі надання медичного обслуговування (спеціалізованою) медичною допомогою другого рівня населення Жовтневого району: сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ Коларівка, Зайчевське, Капустине в 2016 році в кількості 1, 706 тис. чол. у сумі 614, 233 тис. грн.

 

2. Доручити міському голові укласти з Жовтневою районною радою договір про прийняття видатків на виконання делегованих державою повноважень у галузі надання медичного обслуговування (спеціалізованою) медичною допомогою другого рівня населення Жовтневого району: сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ Коларівка, Зайчевське, Капустине в 2016 році в закладах охорони здоров’я міста.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів, з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

Міський голова                                                                             О.Ф. Сєнкевич

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: