Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/28
   
Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), щодо поділу земельних ділянок громадянам та юридичним особам  по  Ленінському району  м. Миколаєва   
      

Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

1. Фізичній особі-підприємцю Мірзояну Степану Мацакановичу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею                98 кв.м, за рахунок земель, наданих рішенням міської ради 25.04.2007 №12/48, з метою передачі в оренду для обслуговування зупинкового комплексу з вбудованим торговим об’єктом по Херсонському шосе ріг вул. Гмирьова.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015,  протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Фізичній особі-підприємцю Малицькому Владиславу Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею площею  2224 кв.м, за рахунок земель ФОП Кашпуренка Ю.П., з метою передачі в оренду для обслуговування майнового комплексу (експедиції з рампою) по вул. Кагатній,1-д.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015,  протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3.Товариству з обмеженою відповідальністю "ЮГОЙЛ" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 540 кв.м, за рахунок земель ТОВ  "ІНВЕСТ-РЕГІОН", з метою передачі в оренду для обслуговування автозаправної станції  по Херсонському шосе,1/5.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015,  протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Фізичній особі-підприємцю Петруку Валерію Валерійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею площею  9 кв.м, за рахунок земель ФОП Черкуна Євгенія Вікторовича, з метою передачі в оренду для обслуговування торгового кіоску по вул. Нагірній ріг вул. Космонавтів.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015,  протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. Управлінню освіти Миколаївської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею   12545 кв.м, за рахунок земель ДП "НВКГ "Зоря"-"Машпроект", яка надана рішенням міської ради від 12.12.2003 №17/9, з метою надання в постійне користування для  обслуговування майнового комплексу дошкільного навчального закладу №142 по вул. Генерала Свиридова, 38-а.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015,  протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6. Товариству з обмеженою відповідальністю "РИНОК-ТОРГ-СЕРВІС" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  1524 кв.м, за рахунок земель ТОВ "РИНОК-ТОРГ-СЕРВІС", з метою передачі в оренду для обслуговування ринку "Миколаївський" поблизу житлового будинку №144 по вул. Космонавтів.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015,  протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок.

1. Спільному українсько-англійському підприємству “ЗАХІДНА НАФТОВА  ГРУПА” у формі товариства з обмеженою відповідальністю на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 340449 кв.м на земельну ділянку №1 площею 88654 кв.м  для  розміщення торгово-розважального комплексу у складі  дитячого кафе та залізниці, майданчика для картингу з благоустроєм прилеглої території та земельну ділянку №2  площею 251795 кв.м  під благоустрій по вул. Космонавтів, на перетині вул. Турбінної та вул. Космонавтів за умови:

- збереження паркової зеленої зони;

- виключення із переліку генерального плану об’єктів бензо-газозаправних станцій, автомийки, автостоянки, станції технічного обслуговування автомобілів;

- обладнання освітленням пішохідних доріжок;

- узгодження передпроектної документації із ЗАТ “Діпроміст”;

- обладнання дитячих майданчиків малими архітектурними формами і спорудами;

- організація спортивних майданчиків, бігових доріжок;

- забезпечення безпеки перебування городян на території паркової зони;

- проведення інвентаризації зелених насаджень;

- визначення межі зеленої зони та  надання її статусу парку;

- розроблення та подання на розгляд міської ради генерального плану забудови земельної ділянки;

- проведення забудови паркової зони відповідно до затвердженого генерального  плану  під  контролем  постійної  комісії  міської   ради   з  питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження;

- зобов’язання  СУАП “ЗАХІДНА НАФТОВА  ГРУПА” встановити декоративний паркан в межах відведеної земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань екологічної політики охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження від 23.04.2015, протокол №128, на якому рекомендовано залишити умови відведення, на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015,  протокол №149, рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Продовжити дію дозволів, наданих  рішеннями міської ради, та внести зміни до рішень міської ради.

1. Автогаражному кооперативу "Керамік" по будівництву та експлуатації колективних гаражів для автомобілів і мотоциклів, що знаходяться в особистій власності громадян, продовжити дію дозволу, наданого  рішенням міської ради від 14.02.2013 №25/37 на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 24322 кв.м, за рахунок земель  автогаражного кооперативу "Керамік", які надані рішенням міської ради від 26.09.2002 №5/15, з метою надання у  власність,  для будівництва та обслуговування автогаражного кооперативу "Керамік" по вул. Казарського,7.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015,   протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. 3обов'язати замовника протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

5. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: