Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
   
від 12 червня 2015м. Миколаїв № 486
   

Про тимчасову заборону (на період

проведення  АТО) продажу у

торговельних об’єктах міста, закладах

ресторанного господарства та дозвілля

алкогольних та слабоалкогольних

напоїв особам,  які  належать до числа

ЗС України та при наявності військової

форми одягу і  зброї

   
      

З метою забезпечення громадського порядку в місті та недопущення скоєння правопорушень та злочинів, пов’язаних із зловживанням алкогольних напоїв окремими військовослужбовцями, враховуючи складну суспільно-політичну обстановку, інтереси мешканців міста Миколаєва та пропозиції командирів військових частин Миколаївського гарнізону, керуючись Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

 1. Суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність на території міста Миколаєва та зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тимчасово (на період проведення АТО) заборонити здійснювати продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які  належать до числа ЗС України та при наявності військової форми одягу і зброї, у стаціонарних об’єктах торгівлі, стаціонарних тимчасових спорудах, у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях,  у закладах дозвілля та ресторанного господарства.

        2. Рекомендувати ММУ УМВС України в Миколаївській області  вжити заходів в межах наданих повноважень щодо виконання суб’єктами господарювання даного рішення.

3.Рекомендувати командирам військових частин Миколаївського    гарнізону:

- здійснювати повне використання дисциплінарної влади для наведення порядку, запобігання порушенням військової дисципліни;

- проводити профілактичну роботу з особовим складом військових частин, які дислокуються в районах міста, щодо недопущення появи в громадських місцях у нетверезому стані;

- організувати спільно з РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області посилення патрулювання  у святкові та вихідні дні;

- у разі виявлення фактів щодо місць продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які  належать до числа ЗС України та при наявності військової форми одягу і зброї, оперативно інформувати ГУДФС у Миколаївській області та ММУ УМВС України в Миколаївській області для вжиття заходів у межах повноважень.

4. Головам адміністрацій районів Миколаївської міської ради Волкову І.В., Карцеву В.М., Мовчану П.О., Цуканову О.М. забезпечити інформування на відповідній території суб’єктів господарювання щодо даного рішення.

5. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради та відділу з впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради оприлюднити це рішення в ЗМІ та на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Женжеруху О.Ж.

      

Перший заступник

міського голови 

    Ю.Г. Андрієнко
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: