Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

10 жовтня 2011                                                                  № 198рк

 

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 14.06.11 №78рк

 

      Керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 14.06.11 № 78рк “Про затвердження структури департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та положень про його структурні підрозділи”.

1.1. У частині 4 “Структура управління” Положення про управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради слова “сектор по роботі з інвалідами” замінити словами “відділ по роботі з інвалідами”.

1.2. Частину 4 “Структура відділу” Положення про відділ персоніфікованого обліку та фінансування пільг управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

“До складу відділу входять:

начальник відділу                             1

заступник начальника відділу         1

головний спеціаліст                         4

спеціаліст І категорії                         2”.

1.3. У частині 4 “Структура управління” Положення про управління соціальних виплат і компенсацій Ленінського району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради слова “сектор по роботі з інвалідами” замінити словами “відділ по роботі з інвалідами”.

1.4. У частині 4 “Структура управління” Положення про управління соціальних виплат і компенсацій Заводського району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради слова “сектор по роботі з інвалідами” замінити словами “відділ по роботі з інвалідами”.

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Сапожнікову М.О.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                               Ю.Г.Андрієнко


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: