Мапа порталу

№ 170р від 2014-06-24

Про проведення заходів, присвячених вшануванню пам’яті загиблих героїв-підпільників молодіжної організації “Партизанська іскра”


З нагоди відзначення 72-ї річниці від дня створення підпільної молодіжної організації “Партизанська іскра” та з метою вшанування пам’яті загиблих героїв-підпільників, членів молодіжної організації “Партизанська іскра”, відповідно до міської програми “Молодь” на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2012 № 22/12 (зі змінами), керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
 
1. Управлінню у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради (Дяченку) направити та забезпечити транспортом, харчуванням делегацію від міста для участі в урочистих заходах, присвячених вшануванню пам’яті загиблих героїв-підпільників молодіжної організації “Партизанська іскра”, 31 травня 2014 року в с. Кримка Первомайського району Миколаївської області.
2. Головам адміністрацій районів Миколаївської міської ради Рижику В.І., Женжерусі О.Ж., Мовчану П.О., Цуканову О.М. забезпечити участь представників від районів міста у складі міської делегації для участі в урочистих заходах, присвячених вшануванню пам’яті загиблих героїв-підпільників молодіжної організації “Партизанська іскра”, в с. Кримка Первомайського району Миколаївської області.
3. Керуючому справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Бичковській І.І. забезпечити транспортом делегацію від міста для участі в урочистих заходах, присвячених вшануванню пам’яті загиблих героїв-підпільників молодіжної організації “Партизанська іскра”, в с. Кримка Первомайського району Миколаївської області.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Сапожнікову М.О.


Міський головаЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: