Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 40/16 від 2009-11-12

Про підтримку залучення міським комунальним підприємством “Миколаїв-водоканал” коштів Європейського інвестиційного банку для реалізації спільного проекту “Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаєві” та надання гарантії 


Рішенням міської ради від 30.06.06 № 2/38 затверджено План розвитку системи водопостачання та водовідведення на 2006-2012 роки та надана згода на отримання МКП “Миколаївводоканал” кредиту для реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком короткострокового інвестиційного проекту “Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаєві”.
У зв’язку з тим, що надання кредиту здійснюється в євро, з метою впровадження інвестиційного проекту, керуючись пп. 1 п. а) ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Підтримати залучення міським комунальним підприємством “Миколаївводоканал” коштів Європейського інвестиційного банку в сумі 15,54 млн. євро для реалізації спільного проекту “Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаєві”.
 
2. Надати повноваження міському голові Чайці В.Д. підписати Субкредитну угоду між Міністерством фінансів України, Міністерством з питань житлово-комунального господарства України, Миколаївською міською радою та міським комунальним підприємством “Миколаївводоканал” для реалізації спільного проекту “Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаєві”, за погодженням з головою постійної комісії міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів Бернацьким О.В. та головою постійної комісії міської ради з питань управління комунальною власністю міста Копійкою І.М.
 
3. Надати гарантію щодо забезпечення своєчасного та в повному обсязі виконання боргових зобов’язань міського комунального підприємства “Миколаївводоканал”, що виникатимуть після укладання Субкредитної угоди між Міністерством фінансів України, Міністерством з питань житлово-комунального господарства України, Миколаївською міською радою та міським комунальним підприємством “Миколаївводоканал” у межах, необхідних для забезпечення виконання гарантійних зобов’язань за проектом “Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаєві”.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького), з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (Бурова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: