Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 29/50 від 2008-10-31

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради в Ленінському районі м.Миколаєва (П.2.2 РОЗД.1 ІНШ. РЕД. №31/51 ВІД 19.12.08) (П.4 РОЗД.1 ІНШ. РЕД. №33/47 ВІД 25.03.09) (П.2.2 Р.1 ІНШ. РЕД. №35/56 ВІД 19.06.09)


П.2.2 РОЗД.1 ІНШ. РЕД.
П.4 РОЗД.1 ІНШ. РЕД.
П.2.2 Р.1 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 559 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Чайковського,47.
1.1.Надати Ігоніній Ірині Євгенівні у власність земельну ділянку площею 559 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Чайковського,47.
1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архитектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку площею 1056 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність, 56 кв.м для передачі в оренду, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.5 Інгульському,8.
2.1.Надати Труболис Марії Олексіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.5 Інгульському,8.
2.2.Передати Труболис Марії Олексіївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 56 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1067 кв.м по пров.5 Інгульському,8.
2.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”, на частину земельної ділянки площею 56 кв.м діють правові типу 1.4 - “заборона будівництва”.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 489 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Квітневому,19.
3.1.Надати Кожушковій Тамарі Тимофіївні у власність земельну ділянку площею 489 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Квітневому,19.
3.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Березневому,15.
4.1.Надати Гребенюку Костянтину Івановичу у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Березневому.15.
4.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 480 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Кільцевому,20.
5.1.Надати Шеверовій Інні Валеріївні у власність земельну ділянку площею 480 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Кільцевому,20.
5.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 547 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.9 Лінії,27.
6.1.Надати Тюніну Петру Никифоровичу у власність земельну ділянку площею 547 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.9 Лінії,27.
6.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 489 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Кобера,79.
7.1.Надати Рак Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 489 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Кобера,79.
7.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 456 кв.м, за рахунок земельної ділянки, яка була надана в постійне користування сумісно зі співласником жилого будинку Алексєєнко Є.Ф. (Державний акт на право постійного користування №1318 від 09.12.94), для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по Херсонському шосе,87-А.
8.1.Надати Желудченко Ганні Михайлівні у власність земельну ділянку площею 456 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по Херсонському шосе,87-А.
8.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
8.3 Державний акт, зарєестрований у Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 1318 від 09.12.94, погасити.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 545 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.5 Інгульській,43.
9.1.Надати Секушину Сергію Віталійовичу у власність земельну ділянку площею 545 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.5 Інгульській,43.
9.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


10. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 212 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок домоволодіння №198 по вул.Чкалова, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Чкалова,198/2.
10.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 № 14/38.
10.1.Надати Авдієнко Валентині Григорівні у власність земельну ділянку площею 212 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Чкалова,198/2.
10.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


11. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 822 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Першотравневій,8.
11.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.08 № 23/38.
11.2.Надати Бершадському Петру Івановичу у власність земельну ділянку площею 822 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Першотравневій,8.
11.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 579 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Хоменка,35.
12.1.Надати Куленку Юрію Кіндратовичу у власність земельну ділянку площею 579 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споуд по вул.Хоменка,35.
12.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 584 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.7 Лінії,12.
13.1.Надати Вігурі Едуарду Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 584 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.7 Лінії,12.
13.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 479 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Залізничній,80.
14.1.Надати Сидорук Вірі Павлівні у власність земельну ділянку площею 479 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Залізничній,80.
14.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 604 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.5 Лінії,18.
15.1.Надати Воройській Тетяні Михайлівні у власність земельну ділянку площею 604 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.5 Лінії,18.
15.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 454 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Космонавтів,29-А.
16.1.Надати Паасу Володимиру Георгійовичу у власність земельну ділянку площею 454 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Космонавтів,29-А.
16.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 502 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Будівельному,9.
17.1.Надати Резніку Івану Пилиповичу у власність земельну ділянку площею 502 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Будівельному,9.
17.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

18. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 523 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Поперечному,28/1.
18.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.08 № 22/50.
18.2.Надати Мартишко Зінаїді Григорівні у власність земельну ділянку площею 523 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Поперечному,28/1.
18.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 502 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Будівельному,9.
19.1.Надати Резніку Івану Пилиповичу у власність земельну ділянку площею 502 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Будівельному,9.
19.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 547 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.10 Лінії,22.
20.1.Надати Торбановій Аллі Георгіївні у власність земельну ділянку площею 547 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.10 Лінії,22.
20.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 611 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Космонавтів,4.
21.1.Надати Гайдамаці Валентині Ярославівні у власність земельну ділянку площею 611 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Космонавтів,4.
21.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 616 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Енгельса,25.
22.1.Надати Матвєєву Віталію Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 616 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Енгельса,25.
22.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 635 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Нагірній,19.
23.1.Надати Гезаляну Оганнесу Амбарцумовичу у власність земельну ділянку площею 635 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Нагірній,19.
23.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” та на частину земельної ділянки площею 115 кв.м діють спеціальні, типу 4.3.1. – “санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд і комунікацій”.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

24. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 571 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Казарського,1/1.
24.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 12.06.08 № 24/28.
24.2.Надати Дишлюк Катерині Олексіївні у власність земельну ділянку площею 571 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Казарського,1/1.
24.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 318 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Генерала Свиридова,9.
25.1.Надати Домрачову Володимиру Івановичу у власність земельну ділянку площею 318 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Генерала Свиридова,9.
25.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

26. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 547 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Тихому,4.
26.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 13.03.08 № 22/50.
26.2.Надати Лаврик Ніні Луківні у власність земельну ділянку площею 547 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Тихому,4.
26.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 533 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Бульварному,28.
27.1.Надати Курдюмову Олександру Григоровичу у власність земельну ділянку площею 533 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.1 Бульварному,28.
27.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 502 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Будівельному,9.
28.1.Надати Резніку Івану Пилиповичу у власність земельну ділянку площею 502 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Будівельному,9.
28.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 352 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Середньому,18.
29.1.Надати Великій Антоніні Панасівні у власність земельну ділянку площею 352 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Середньому,18.
29.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

30. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку площею 1026 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність, 26 кв.м для передачі в оренду, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.6 Інгульській,40.
30.1.Надати Бедь Валентині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.6 Інгульській,40.
30.2.Передати Бедь Валентині Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 26 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1026 кв.м по вул.6 Інгульській,40.
30.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

31. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 851 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по Херсонському шосе,67.
31.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 № 14/38.
31.2.Надати Котко Ірині Борисівні у власність земельну ділянку площею 851 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по Херсонському шосе,67.
31.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

32. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 881 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 1 Лінії,26.
32.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 25.04.07 № 12/44.
32.2.Надати Єрмачковій Валентині Федорівні у власність земельну ділянку площею 881 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.1 Лінії,26.
32.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Комунарівській,62
33.1.Надати Ринденко Євгенії Пантеліївні у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Комунарівській,62.
33.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

34. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 905 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.11 Лінії,85.
34.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 29.11.07 № 18/30.
34.2.Надати Полярусу Володимиру Івановичу у власність земельну ділянку площею 905 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.11 Лінії,85.
34.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 504 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 4 Інгульській,23.
1.1.Надати Літвеченко Людмилі Опанасівні та Літвеченку Геннадію Валентиновичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 504 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.4 Інгульській,23.
1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 279 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Орджонікідзе,65.
2.1.Надати Полоннікову Олександру Анатолійовичу та Полонніковій Лідії Дмитрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 279 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Орджонікідзе,65.
2.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 509 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Жовтневому.30.
3.1.Надати Гришаку Віталію Івановичу та Гришак Лідії Володимирівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 509 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Жовтневому,30.
3.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 503 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Березневому,25.
4.1.Надати Турчановичу Михайлу Йосиповичу та Турчанович Лідії Ігнатівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 503 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Березневому,25.
4.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


3. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:


1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 83 площею 670 кв. м, за рахунок земель СВТ “Схід”, для ведення садівництва.
1.1.Надати Кісаровій Ларисі Петрівні у власність земельну ділянку № 83 площею 670 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Схід”.
1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 47 площею 540 кв. м, за рахунок земель СВТ “Схід”, для ведення садівництва.
2.1.Надати Ткаченко Аллі Петрівні у власність земельну ділянку № 47 площею 540 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Схід”.
2.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” та на частину земельної ділянки площею 77 кв.м діють спеціальні, типу 4.3.1. – “санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд і комунікацій”.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.




4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:


1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 756 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Казарського,1/2.
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 12.06.08 № 24/28.
1.2.Надати Демченко Наталі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 756 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Казарського,1/2.
1.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

5. Затвердити проекти відведення у зв’язку зі зміною цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки.

1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 578 кв.м, у тому числі 578 кв.м -сільськогосподарські землі (під садом), за рахунок земель Щепанюк О.В., наданих у власність у складі СТ ім. 61 Комунара, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул.Космонавтів,39-в.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” та на частину земельної ділянки площею 14 кв.м діють спеціальні, типу 4.3.1. – “санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд і комунікацій”.
1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 578 кв.м, яка належить громадянці Щепанюк Ользі Вікторівні згідно з державним актом на право приватної власності на землю від 14.03.07 № 010700100285, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул.Космонавтів,39-в.
1.2. Надати громадянці Щепанюк Ользі Вікторівні в приватну власність земельну ділянку площею 578 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул.Космонавтів,39-в.
1.3.Зобов’язати громадянку Щепанюк Ольгу Вікторівну надати відомості про зміну цільового призначення земельної ділянки до міської податкової інспекції.
1.4.Державний акт на право приватної власності на землю від 14.03.07 № 010700100285 погасити.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


2. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 696 кв.м, у тому числі 696 кв.м -сільськогосподарські землі (під садом), за рахунок земель Ткаченко Т.Б., наданих у власність у складі СВТ”Труд”, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул.Казарського,3-м/4.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
2.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 696 кв.м, яка належить громадянці Ткаченко Тетяні Борисівні згідно з державним актом на право приватної власності на землю від 29.06.67 № 00600100554, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Казарського,3-м/4.
2.2. Надати громадянці Ткаченко Тетяні Борисівні в приватну власність земельну ділянку площею 696 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Казарського,3-м/4.
2.3.Зобов’язати громадянку Ткаченко Тетяну Борисівну надати відомості про зміну цільового призначення земельної ділянки до міської податкової інспекції.
2.4.Державний акт на право приватної власності на землю від 29.06.67 № 00600100554 погасити.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


6. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:


1.Пункт 34 розділу І рішення міської ради від 19.09.08 № 27/80:
“34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 618 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.10 Поздовжній,37.”
читати в такій редакції:
«34. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 618 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.10 Поздовжній,37.»
(Підстава: уточнення назви проектної документації).
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.10.08, протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

2.Пункти 10, 10.1 розділу І рішення міської ради від 25.04.08 № 23/44:

“10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 506 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр.Жовтневому,26 (Ленінський район).
10.1.Надати Кравченко Наталі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 506 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр.Жовтневому,26 (Ленінський район).” читати в такій редакції:

“10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 506 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Жовтневому,26 (Ленінський район).
10.1.Надати Кравченко Наталі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 506 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Жовтневому,26 (Ленінський район).»
(Підстава: уточнення адреси земельної ділянки).
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.10.08, протокол №4, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


3.Пункти 1, 1.1 розділу 3 рішення міської ради від 13.06.08 № 24/37:

«1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 76 площею 440 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Схід”, для ведення садівництва.
1.1.Надати Дудінському Олександру Георгійовичу у власність земельну ділянку № 76 площею 440 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Схід”. читати в такій редакції:
«1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 76 площею 440 кв. м, за рахунок земель СВТ “Схід”, для ведення садівництва.
1.1.Надати Дудінському Олександру Георгійовичу у власність земельну ділянку № 76 площею 440 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Схід”.
(Підстава: уточнення назви товариства).
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.10.08, протокол №4, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

4.Пункти 2, 2.1 розділу 5 рішення міської ради від 19.09.08 № 27/80:

“2.3атвердити технічну документацію із землеустрою для укладання документа (договору оренди) земельної ділянки площею 24 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель індивідуального гаражного будівництва, для розміщення та обслуговування металевого гаража по вул. Чкалова, поблизу будинку № 215.
2. 1. Продовжити громадянину Чупікову Анатолію Микитовичу строком на 5 років оренду земельної ділянки площею 24 кв.м, наданої йому рішенням міської ради від 12.06.03 №12/11, для подальшого обслуговування металевого гаража по вул. Чкалова, поблизу будинку № 215.” читати в такій редакції:
“2.3атвердити технічну документацію із землеустрою для укладання документа (договору оренди) земельної ділянки площею 18,24 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель індивідуального гаражного будівництва, для обслуговування металевого гаража по вул. Чкалова, поблизу будинку № 215.
2. 1. Продовжити громадянину Чупікову Анатолію Микитовичу строком на 5 років оренду земельної ділянки площею 18,24 кв.м, наданої йому рішенням міської ради від 12.06.03 №12/11, для подальшого обслуговування металевого гаража по вул. Чкалова, поблизу будинку № 215.”
(Підстава: уточнення площі земельної ділянки).
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

5.Пункти 2, 2.1 розділу 3 рішення міської ради від 19.09.08 за № 27/80:

«2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 73 площею 487 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Схід”, для ведення садівництва.
2.1.Надати Гаранжі Івану Івановичу у власність земельну ділянку № 73 площею 487 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Схід”.» читати в такій редакції:
«2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 73 площею 487 кв. м, у тому числі ділянку №1 площею 341 кв.м та ділянку №2 площею 146 кв.м, за рахунок земель СВТ “Схід”, для ведення садівництва.
2.1.Надати Гаранжі Івану Івановичу у власність земельну ділянку № 73 площею 487 кв.м, у тому числі ділянку №1 площею 341 кв.м та ділянку №2 площею 146 кв.м, для ведення садівництва у складі СВТ “Схід”.»
(Підстава: уточнення назви товариства та складу земельної ділянки).
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.10.08, протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
-замовити технічну документацію на складання державного акта на право власності, спільної сумісної власності на землю;
укласти договір оренди земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;
замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.


7. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: