Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 24/36 від 2008-06-13

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Заводському району м.Миколаєва (П.1.2 РОЗД.3 ІНШ. РЕД. №27/79 ВІД 19.09.08) (П.7,7.1 ІНШ. РЕД. №29/49 ВІД 31.10.08) (П.9,9.1 РОЗД.4 ІНШ. РЕД. №33/46 ВІД 25.03.09)


П.1.2 РОЗД.3 ІНШ. РЕД.
П.7,7.1 ІНШ. РЕД.
П.9,9.1 РОЗД.4 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 801 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.Молодіжній,3, Мала Корениха.

1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

1.2.Надати Шевцовій Валентині Григоріївні у власність земельну ділянку площею 801 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.Молодіжній, 3, Мала Корениха.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 793 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул. 4 Слобідській, 169.

2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

2.2.Надати Мелкікяну Олександру Разміковичу у власність земельну ділянку площею 793 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.4 Слобідській, 169.


Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.



3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 571 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул. 4 Слобідській, 139.

3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

3.2.Надати Кюраняну Арамаісу Рубеновичу у власність земельну ділянку площею 571 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.4 Слобідській, 139.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 495 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по пров.1 Парниковому, 39.

4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

4.2.Надати Тарану Дмитру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 495 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по пров.1 Парниковому, 39.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 424 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.1 Слобідській, 101.

5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

5.2.Надати Пономаренку Геннадію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 424 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.1 Слобідській, 101.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 482 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою: Залізничне селище, 456.

6.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

6.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 04.07.07 № 13/66.

6.3.Надати Сліпенко Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 482 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою: Залізничне селище, 456.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 830 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по пров.Краснофлотському , 11, Велика Корениха.

7.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

7.2.Надати Салову Анатолію Васильовичу у власність земельну ділянку площею 830 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по пров.Краснофлотському, 11, Велика Корениха.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол №83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 829 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.Леніна, 9-б, Мала Коренитха.

8.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

8.2.Надати Заіці Катерині Семенівні у власність земельну ділянку площею 829 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських будівель по вул.Леніна, 9-б, Мала Корениха.

8.3.Залишити за домоволодінням № 9 по вул.Леніна, М.Корениха, земельну ділянку площею 1171 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.



9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 709 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Слобідській,72.

9.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.


9.2.Надати Тимофєєву Анатолію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 709 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Слобідській,72.


Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.



10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 201 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель за адресою: Залізничне селище, 943.

10.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

10.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 22.12.06 № 9/57.

10.3.Надати Поступальській Валентині Василівні у власність земельну ділянку площею 201 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель за адресою:Залізничне селище, 943.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 297 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Малій Морській, 44-а.

11.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.


11.2.Надати Фесенку Володимиру Павловичу у власність земельну ділянку площею 297 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Малій Морській, 44-а.


Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 28.05.08, протокол №85, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 613 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. 2 Наскрізній, 110.

12.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

12.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.08.07 № 14/37.

12.3.Надати Вороніну Юрію Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 613 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.2 Наскрізній, 110.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 28.05.08, протокол №85, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 852 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Скороходова, 170.

13.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

13.2.Надати Чекмазову Юрію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 852 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Скороходова, 170.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради 13.06.08)

2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 719 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.1 Слобідській, 87.

1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

1.2.Надати Лексютіній Тетяні Павлівні, Кругликовій Ользі Павлівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 719 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.1 Слобідській, 87.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 07.05.08, протокол №82, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.



2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 626 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Бутоми, 54.

2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

2.2.Надати Бойко Тетяні Геннадіївні, Ярмоленко Лідії Геннадіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 626 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Бутоми, 54.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол №83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 788 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Бутоми, 26.


3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

3.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 10.10.06 № 6/41.

3.3.Надати Мамчиц Зінаїді Олексіївні, Мамчицю Сергію Вікторовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 788 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Бутоми, 26

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 811 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Чигрина, 106.

4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

4.2.Надати Чернишову Олександру Валерійовичу, Чернишову Валерію Семеновичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 811 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Чигрина, 106.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 04.06.08, протокол №86, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради 13.06.08).


Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
-замовити технічну документацію на складання державного акта на право власності, спільної сумісної власності на землю;
укласти договір оренди земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;
замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.

3.Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 170 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель, надавши їм адресу: вул.Корабелів, 9-а.

1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 08.11.07 № 17/38.

1.2.Надати Михальченко Ірині Василівні у власність земельну ділянку площею 170 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Корабелів, 9-а.

1.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.

До освоєння земельної ділянки приступити після вирішення питання щодо перенесення споруд, розташованих на земельній ділянці по вул.Корабелів, 9.


Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол №83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.


4. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №280 площею 436 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Бугський”, для ведення садівництва.

1.1.Надати Бессонову Олександру Сергійовичу у власність земельну ділянку №280 площею 436 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “Бугський”.

1.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.



2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №116 площею 278 кв. м, за рахунок земель садо – виноградарського товариства “Бугское”, для ведення садівництва.

2.1.Надати Кушнір Ірині Миколаївні у власність земельну ділянку №116 площею 278 кв.м для ведення садівництва у складі садо – виноградарського товариства “Бугское”.

2.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №27 площею 383 кв. м, за рахунок земель садо – виноградарського товариства “Бугское”, для ведення садівництва.

3.1.Надати Кулакову Олексію Леонідовичу у власність земельну ділянку №27 площею 383 кв.м для ведення садівництва у складі садо – виноградарського товариства “Бугское”.

3.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”, спеціальні, типу 4.3.1 – “ в санітарно-захисних зонах інженерно –технічних споруд і комунікацій” на площі – 20 кв.м.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №94-а площею 287 кв. м, за рахунок земель садо – виноградарського товариства “Бугское”, для ведення садівництва.

4.1.Надати Мавродієву Георгію Івановичу у власність земельну ділянку №94-а площею 287 кв.м для ведення садівництва у складі садо – виноградарського товариства “Бугское”.

4.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”, спеціальні, типу 4.2 – “ в водоохоронних зонах та прибережних смугах малих річок та водойм”.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №94 площею 324 кв. м, за рахунок земель садо – виноградарського товариства “Бугское”, для ведення садівництва.

5.1.Надати Стамплєвській Анні Георгіївні у власність земельну ділянку №94 площею 324 кв.м для ведення садівництва у складі садо – виноградарського товариства “Бугское”.

5.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”, спеціальні, типу 4.2 – “ в водоохоронних зонах та прибережних смугах малих річок та водойм”.


Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №118 площею 412 кв. м, за рахунок земель СВТ “Юпітер”, для ведення садівництва.

6.1.Надати Ілясову Миколі Михайловичу у власність земельну ділянку №118 площею 412 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Юпітер”.

6.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”.


Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №30 площею 407 кв. м, за рахунок земель СВТ “Простор”, для ведення садівництва.
7.1.Надати Слєсаревській Ірині Борисівні у власність земельну ділянку №30 площею 407 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Простор”.
7.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”.


Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 28.05.08, протокол №85, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №29 площею 425 кв. м, за рахунок земель СВТ “Простор”, для ведення садівництва.

8.1.Надати Щербині Тетяні Григорівні у власність земельну ділянку №29 площею 425 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ “Простор”.

8.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 – “зміна цільового використання”.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 28.05.08, протокол №85, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 9/10 площею 835 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства “Садовод ”, для ведення садівництва.

9.1.Надати Сари Олександрі Юріївні у власність земельну ділянку №9/10 площею 835 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства “ Садовод”.

9.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання” .

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 28.05.08, протокол №85, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

5. Внести зміни до рішень міської ради :

1.Пункти 29-29.3 рішення міської ради від 14.03.08 №22/57: «Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/3 (Заводський район).
29.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/19.
29.2.Надати Бергман Ірині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Леваневців, 55/3 (Заводський район).
29.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 20.02.08, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради 14.03.08»

викласти в такій редакції:
«Погодити проект землеустрою щодо відведення Бергман Ірині Олександрівні у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель Міністерства оборони України, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/3 (Заводський район).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол № 83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

(Підстава: ст.12 Перехідних положень Земельного кодексу України та ч.6 ст.149 Земельного кодексу України).

2.Пункти 30-30.3 рішення міської ради від 14.03.08 №22/57: «Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/5 (Заводський район).
30.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/19.
30.2.Надати Поліщук Ларисі Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Леваневців, 55/5 (Заводський район).
30.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 20.02.08, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.Пункт 30 включено на пленарному засіданні міської ради 14.03.08»

викласти в такій редакції:
«Погодити проект землеустрою щодо відведення Поліщук Ларисі Анатоліївні у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель Міністерства оборони України, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/5 (Заводський район)»

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол № 83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

(Підстава: ст.12 Перехідних положень Земельного кодексу України та ч.6 ст.149 Земельного кодексу України).


3.Пункти 31-31.3 рішення міської ради від 14.03.08 № 22/57: «Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/2 (Заводський район).
31.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/19.
31.2.Надати Котковій Світлані Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Леваневців, 55/2 (Заводський район).
31.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 20.02.08, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.Пункт 31 включено на пленарному засіданні міської ради 14.03.08»

викласти в такій редакції:
«Погодити проект землеустрою щодо відведення Котковій Світлані Володимирівні у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель Міністерства оборони України, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/2 (Заводський район)»

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол № 83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

(Підстава: ст.12 Перехідних положень Земельного кодексу України та ч.6 ст.149 Земельного кодексу України).

4.Пункти 32-32.3 рішення міської ради від 14.03.08 № 22/57: «Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/4 (Заводський район).
32.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/19.
32.2.Надати Юрочкіну Сергію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Леваневців, 55/4 (Заводський район).
32.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 20.02.08, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради. Пункт 32 включено на пленарному засіданні міської ради 14.03.08»

викласти в такій редакції:
«Погодити проект землеустрою щодо відведення Юрочкіну Сергію Володимировичу у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель Міністерства оборони України, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/4 (Заводський район)»

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол № 83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

(Підстава: ст.12 Перехідних положень Земельного кодексу України та
ч.6 ст.149 Земельного кодексу України).


5.Пункти 33-33.3 рішення міської ради від 14.03.08 № 22/57: «Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/1 (Заводський район).
33.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/19.
33.2.Надати Глонзі Тетяні Євгенівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Леваневців, 55/1 (Заводський район).
33.3.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові, типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 20.02.08, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради. Пункт 33 включено на пленарному засіданні міської ради 14.03.08»

викласти в такій редакції:
«Погодити проект землеустрою щодо відведення Глонзі Тетяні Євгенівні у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, за рахунок земель Міністерства оборони України, з віднесенням її до земель індивідуального житлового будівництва, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Леваневців, 55/1 (Заводський район)».

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 14.05.08, протокол № 83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

(Підстава: ст.12 Перехідних положень Земельного кодексу України та
ч.6 ст.149 Земельного кодексу України).


6. Управлінню земельних ресурсів :

провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин. (Мерікова).



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: