Мапа порталу

У Центральному районі проведено рейд щодо дотримання правил благоустрою

Днями спеціалісти управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Центрального району спільно із працівниками Центрального відділу поліції, членів ГФ «Сокіл» та представниками ТОВ «ВалАн» проведено рейдове обстеження щодо дотримання "Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві" та культури поведінки в сфері поводження з побутовими відходами власниками приватних домоволодінь у мкр. Ракетне урочище, на розі вул. 8-ї Воєнної та 2-ї Екіпажної.

Метою проведення спільного рейду є інформаційна та роз’яснювальна робота, адже обізнаність сприяє запобіганню адміністративних порушень у будь-яких проявах. Серед найбільш частих порушень в Ракетному урочищі – влаштування несанкціонованих звалищ сміття.

Голова адміністрації Центрального району Олександр Береза неодноразово наголошував на важливості інформаційно-роз'яснювальної роботи, адже жителі повинні чітко усвідомлювати, що тільки вони мають укладати договори із підприємством на вивезення ТПВ згідно з рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради. Окремо Олександр Береза відзначив, що завдяки людям із активною громадською позицією фахівці адміністрації оперативно та результативно відпрацьовують їх звернення.

- Робота в сфері ЖКГ проводиться системно та по плану. Фахівцями ведуться інформаційно-роз'яснювальні бесіди з метою підвищення свідомості, відповідальності та рівня культури поводження із ТПВ серед населення мікрорайону. Результат від виконаї роботи є, але враховуючи адміністративних порушників, які ціленаправлено не сплачують за вивезення сміття, тим самим завдаючи шкоду іншим жителям Ракетного урочища, маємо вживати більш жорстких заходів. Варто відзначити, що останнім часом жителі негативно реагують на зауваження та спроби роз'яснити їх дії фахівцями адміністрації. Досить часто працівники стикаються із  нерозумінням по відношенню до них самих,- прокоментував Олександр Береза.

За результатами рейду складено 2 адміністративні протоколи про адміністративне правопорушення ст.152 КУпАП п. 12.2.9 (створення смітників). Робота в даному напрямі продовжується.

Адміністрація Центрального району

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/01032019_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: