Мапа порталу

У мерії розглянули ситуацію, пов'язану з будівництвом галереї Миколаївського терміналу хлібопродуктів

Сьогодні, 22 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, під час якого обговорили ситуацію, що склалася навколо будівництва і функціонування галереї Миколаївського терміналу хлібопродуктів, розташованої біля житлового будинку по вул. Заводській, 35.

Як стало відомо в ході засідання виконкому міськради, проблема полягає в тому, що відповідно до Генерального плану Миколаєва і зонінгом дана територія відноситься до промислової зони. На даний момент там знаходиться ряд великих промислових об'єктів. При цьому на зазначеній території розташовані кілька житлових будинків.

Місцеві жителі скаржаться на функціонування промислових об'єктів, зокрема галереї Миколаївського терміналу хлібопродуктів. Вони відзначають, що цей об'єкт є джерелом дискомфорту, оскільки, на їхню думку, діяльність терміналу порушує екологічні та санітарні норми.

Перший заступник міського голови Володимир Криленко, дав доручення розглянути необхідність створення комісії, яка б перевірила дотримання екологічних та санітарних норм. У неї складу мають увійти фахівці департаменту ЖКГ та державної екологічної інспекції в Миколаївській області.

Крім того, як стало відомо в ході засідання виконкому міської ради, майданчик, на якому відбувається будівництво зазначеної галереї, не огороджена. Що також йде врозріз з чинним законодавством.

Володимир Криленко дав доручення управлінню державного архітектурно-будівельного контролю сьогодні ж виїхати на місце, провести перевірку і вжити відповідних заходів.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/220219_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: