Мапа порталу

Парк "Ліски" почали звільняти від сміття

За дорученням першого заступника міського голови Володимира Криленка розпочалися роботи з наведення ладу на території парку «Ліски».

Інформацію про нагромадження побутових та будівельних відходів біля озера у парковій зоні розмістили в групі Contact Center при Миколаївській міській раді у мережі фейсбук небайдужі мешканці мікрорайону. Керівництво міста негайно відреагувало на повідомлення. З метою опрацювання звернення городян перший заступник міського голови доручив адміністрації Заводського району та департаменту житлово-комунального господарства терміново вжити заходів та привести територію парку до належного санітарного стану.  

У найкоротший термін має бути розроблено детальний план-графік виконання робіт з очищення озера, ліквідації стихійних звалищ на прилеглих до парку територіях, перевірено наявність договорів на вивезення побутового сміття та облаштованих майданчиків ТПВ.

Про результати проведеної роботи виконавці звітуватимуть особисто Володимиру Криленку у понеділок, 25 лютого, під час робочої наради в мерії.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

image

 

 Фото, розміщені у групі Contact Center при Миколаївській міській раді

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/20022019_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: