Мапа порталу

Зустріч побратимів

У Миколаївському обласному Палаці культури на традиційні урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників бойових дії на території інших держав і річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан зібрались воїни-інтернаціоналісти, члени їх сімей, а також представники органів влади та громадських організацій. Зі сцени звучали слова великої поваги до воїнів-інтернаціоналістів, як про людей з великим почуттям громадянського обов'язку, солдатської мужності, громадян, що були вірні військовій присязі.

В пам'ять за загиблими в «афганській» війні - хвилина мовчання. 

Заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи, депутат Миколаївської обласної ради Світлана Гладун зазначили, що за ці 30 років, що минули з моменту виведення військ з Афганістану, виросло ціле покоління:

- Так розпорядилася історія, що сьогодні у кожного покоління в Україні є своя війна. А закон Всесвіту такий, що поки ми самі не відчуємо, що таке втрата близької людини, ми не можемо оцінити, що таке справжній мир. Сьогодні на сході, в тому числі і учасники «афганської» війни, беруть активну участь у справі захисту нашої країни від зовнішнього агресора. Дякую всім вам і низький уклін за все, що ви робите для нашої Батьківщини!

Перший заступник міського голови Володимир Криленко поділився з присутніми своїми думками: «Я прийшов до цієї зали - відчувається єднання, відчувається дух, якого в інших залах немає. Це - завдяки вам, завдяки тому, що ви поважаєте один одного і разом зберігаєте цю пам'ять».

Багатьом учасникам бойових дій були вручені грамоти, подяки та інші нагороди, а тим, хто перебував на квартирному обліку і потребував поліпшення житлових умов - сертифікати на квартири, придбані за рахунок бюджету. 

Подякою Миколаївського міського голови за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, волонтерську роботу, активну громадську позицію, з нагоди  відзначення дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан, відзначені учасники бойових дій Гуменний Олег Мефодійович, Шипов Володимир Борисович, Пчелін Валерій Валентинович, Кавіч Орест Несторович, Павлов Василь Володимирович.

 

Департамент праці та соціального захисту населення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/11022019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: