Мапа порталу

GPS-дані про рух та маршрути міського електротранспорту Миколаєва з’являються у відкритому доступі

Інформація про рух та маршрути трамваїв та тролейбусів у Миколаєві з'являється у відкритому доступі. Завдяки злагодженій роботі КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр» та КП «Миколаївелектротранс» процес вдалося зрушити з місця, зроблено перші кроки для забезпечення публічного доступу до транспортних даних онлайн.

-  Дотепер у міста не було можливості надати актуальні дані для відображення руху транспорту відповідним онлайн-ресурсам, як-то Easyway, CityBus, NK Track та іншим. Зараз ця проблема вирішена. Ми відпрацювали процес передачі даних, і ось частина рухомого складу «Миколаївелектротранс» вже з’явилася у відкритому доступі на ресурсі Easyway, - розповів керівник комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Євгеній Богаченко.

Робота не зупиняється. Інформація доповнюватиметься, і за деякий час весь рухомий склад КП «Миколаївелектротранс» можна буде побачити на онлайн-сервісах. Крім того, реалізація даного проекту важлива для налаштування інформаційних табло на зупинках громадського транспорту. Незабаром мешканці Миколаєва отримають зручну та корисну послугу.  

Інформація по перших маршрутах доступна для перегляду за посиланням 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: