Мапа порталу

У Миколаєві створили ще один дитячий будинок сімейного типу

Сьогодні, 8 лютого, виконком міської ради погодив рішення про створення дитячого будинку сімейного типу та надання родині житла, яке знаходиться у комунальній власності міста.

Прийомна сім’я створена рішенням виконкому у 2006 році. Прийомні батьки належним чином виконували свої обов’язки, створили належні умови для виховання та проживання прийомних дітей. Проект рішення сформовано на підставі заяви батьків.

- Сім’я має досвід виховання дітей. З метою забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дитини, позбавленої батьківського піклування, шляхом влаштування їх на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу пропонується створити дитячий будинок сімейного типу на базі прийомної сім’ї у житловому будинку комунальної власності міста, який придбали родині за рахунок державної субвенції, - зазначила начальник Служби у справах дітей Миколаївської міської ради Юлія Кравченко.

Як повідомлялось раніше на сайті міської ради, в прийомних сім’ях та ДБСТ міста виховують 84 дитини. Це діти-сироти та позбавлені батьківського піклування. Загалом у Миколаєві створено 14 прийомних сімей та 8 ДБСТ, а перше рішення виконкому щодо влаштування дитини на виховання та спільне проживання у прийомні сім’ї було прийнято ще в 2006 році. За цей період 99 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування віднайшли домашній затишок та родинне тепло.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/08022019_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: