Мапа порталу

У Заводському районі провели воркшоп “Волонтерство як засіб примноження миру і добра”

15 січня в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 31 за ініціативи агентки волонтерства у Миколаєві Віри Шкрьоб в рамках програми розвитку волонтерства в Україні, відбувся воркшоп “Волонтерство як засіб примноження миру і добра”.

На заході були присутні соціальний волонтер Олена Бондаренко, громадський діяч, голова правління БФ “Фонд добра країни” Денис Барашковський, активіст ГО “Молодь України” Євген Корольков, начальник відділу з гуманітарних питань та спорту адміністрації Заводського району Світлана Волкун, методист науково-методичного центру Тетяна Селецька, педагоги-організатори та учні 7-9 класів 17 шкіл Заводського району.

Миколаївські волонтери  розповіли, що доброго і корисного зробили для суспільства та про плани на майбутнє. Історії волонтерів - це прояв щирої любові до людей, до рідного міста, адже вони засвідчують, що діяльність навіть однієї людини здатна змінювати навколишній світ на краще.

Під час заходу демонструвалися відеоролики найактуальніших та найцікавіших моментів волонтерського руху. Пройшов практичний модуль “Майстерня по створенню соціально-корисних проектів», після якого учні разом з волонтерами продемонстрували свої соціальні проекти, формулювали плани на майбутнє, враховуючи знання, отримані на воркшопі.

Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/1_2019/17012019_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: