Мапа порталу

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в м. Миколаєві». Проект розроблений управлінням транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради з метою підвищення якості надання послуг з перевезення пасажирів, забезпечення належного обліку фактично наданих транспортних послуг міським електричним транспортом, економії коштів бюджету та їх ефективного використання при відшкодуванні реальних втрат доходів від пільгових перевезень.

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради  «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в м. Миколаєві» розміщено на офіційномі сайті Миколаївської міської ради https://mkrada.gov.ua/content/proekti-regulyatornih-aktiv.html у розділі «Підприємцям», рубрика «Регуляторна діяльність», підрубрика «Проекти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді від фізичних та юридичних осіб їх об'єднань в місячний термін з дня опублікування повідомлення за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20 каб.№413 (управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради), тел. 37-37-58.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: