Мапа порталу

"Спадщина 90-х": у Миколаєві комплексно ліквідують стихійні ринки

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради спільно з правоохоронними органами провели роботу з демонтажу незаконно розміщених  тимчасових споруд на розі вул. Потьомкінської та вул. Нікольської. Кілька десятків років тут функціонував стихійний ринок «Минутка»: занедбані металеві контейнери, розташовані практично на залізничних коліях, антисанітарія та відсутність дозвільних документів. Прибрали 8 тимчасових споруд, деякі підприємці самостійно розібрали свої конструкції. Наразі триває перевірка кількох об’єктів, що лишилися. У випадку відсутності дозвільних документів, вони також будуть ліквідовані на підставі актів про демонтаж. Комунальники навели лад на території.  

За словами директора департаменту Андрія Єрмолаєва, робота з ліквідації осередків стихійної торгівлі триватиме і наступного року.

-  Ми продовжимо прибирати з території міста таку «спадщину 90-х». Діяти будемо комплексно, одразу очищуючи цілі майданчики незаконних стихійних ринків, - сказав Андрій Єрмолаєв. – Наше місто стане чистішим та комфортнішим.

Нагадаємо, раніше департамент внутрішнього фінансового контролю ліквідував стихійний ринок на вул. Декабристів ріг вул. Потьомкінської.

 Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/december2018/20122018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: