Мапа порталу

У Миколаєві відкрили спортивно-розважальний майданчик «Котигорошко», створений у рамках Громадського бюджету

19 грудня, в День Святого Миколая, відбулося відкриття нового спортивно-розважального майданчика, названого «Котигорошко». Розташувався майданчик у сквері садово-паркового мистецтва «Юних героїв», між вул. Нікольською і вул. Адмірала Макарова.

В урочистій церемонії відкриття взяли участь мер Олександр Сєнкевич, депутат міської ради по округу Олександр Рєпін, автор проекту Денис Барашковський.

 Нагадаємо, що спортивно-розважальний майданчик «Котигорошко» є одним з великих проектів Громадської бюджету, які реалізуються в поточному році. При голосуванні його підтримали 685 миколаївців. А вартість проекту становить майже 800 тис.грн., які виділили з міської казни.

- В Україні успішно реалізується реформа децентралізації, вона дає нам додаткові кошти, за рахунок яких ми можмо відкривати ось такі об'єкти, - сказав Олександр Сєнкевич. - Майданчик «Котигорошко», як і інші проекти Громадської бюджету, є хорошим проявом громадянської активності миколаївців. Денис Барашковський надихнув своєю ініціативою товаришів. Разом вони стали переможцями Громадського бюджету. Важливо, що плодами їх роботи будуть користуватися всі городяни.

Як зазначив очільник міста, на цьому спортивно-розважальному майданчику буде цікаво проводити дозвілля як маленьким миколаївцям, так і хлопцям та дівчатам старшого віку. В цілому там встановили гірку, гойдалки, є майданчик для стрітболу. Найближчим часом ще обладнають територію для заняття кроссфітом і воркаутом - погана погода внесла свої корективи в графік виконання робіт, але підрядник обіцяє у найближчому майбутньому завершити проект.

- Я закликаю всіх користуватися можливостями, які відкриває програма «Громадський бюджет Миколаєва»! Сміливо втілюйте в життя свої ініціативи за рахунок коштів міського бюджету! Робіть Миколаїв краще! - сказав Олександр Сєнкевич.

До присутніх також звернувся Денис Барашковський.

- Я дуже радий, що в День Святого Миколая ми відкриваємо майданчик «Котигорошко», де є все, щоб бути здоровим і відчувати себе бадьоро. Тут кожен може тренуватися тоді, коли хоче, і стільки, скільки хоче, - сказав Денис Барашковський, зазначивши, що майданчик буде освітлюватися в темний час доби.

За його словами, по периметру об'єкта також встановлять камери зовнішнього відеоспостереження, які підключать до системи Безпечне місто. Це важливо для боротьби з вандалізмом.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2018/122018/191218)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: