Мапа порталу

Для міської СДЮСШОР з велоспорту придбають велосипеди за кошти державної субвенції та співфінансування з міського бюджету

Виконом міської ради попередньо затвердив міську програму «Фізична культура і спорт» на 2019-2021 роки. Начальник управління у справах фізичної культури та спорту міськради Олег Машкін доповів, що даний документ розроблено з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту в м. Миколаєві.

У тексті йдеться, що в Миколаєві до здорового способу життя залучені 12% населення, що нижче середнього показника по Україні, який складає 21%. Проте, рівень охоплення населення Миколаєва фізичною культурою і спортом щорічно зростає. У місті є потреба в модернізації спортивної інфраструктури та будівництві нових сучасних спортивних об’єктів.

За пропозицією членів виконкому міський голова Олександр Сєнкевич доручив начальнику управління включити до переліку організацій, яким може надаватися фінансова підтримка з міського бюджету на проведення змагань та інших заходів, баскетбольний клуб «НІКО-БАСКЕТ». На даний час у цьому списку значаться МФК «Миколаїв» та МБК «Миколаїв». Допомога надаватиметься за наявності коштів у бюджеті міста, рішення прийматимуть депутати міської ради.

У такій редакції проект рішення отримав підтримку більшості членів виконкому. Олександр Сєнкевич додав, що вищевказану пропозицію також буде винесено на розгляд бюджетної комісії міськради наступного тижня.

Також Олег Машкін представив на розгляд виконавчого комітету міськради проект рішення щодо перерозподілу видатків на 2018 рік управлінню у справах фізичної культури і спорту у межах загального обсягу бюджетних призначень.

Як відзначив керівник управління, кошти у розмірі 5,4 тис грн. будуть спрямовані на співфінансування у зв’язку з отриманням субвенції з державного бюджету на придбання велосипедів для міської СДЮСШОР з велоспорту (180 тисяч).

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/december2018/14122018_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: