Мапа порталу

На виконання доручення міського голови Олександра Сєнкевича, департамент міського голови підготував звернення до мера Нілюферу, (Бурса, Туреччина) Мустафи Бозбея з проханням допомогти 10-річному миколаївцю Віктору Веретьонкіну, який потребує термінової операції

Кілька місяців тому у 10-річного миколаївця Віктора Веретьонкіна діагностували лімфобластну лімфому з лейкемізацією. Це рак крові. Хлопчик пройшов два блоки хіміотерапії, єдиний шанс його врятувати - провести трансплантацію кісткового мозку.

Терміново провести лікування в Україні неможливо, тож батьки Віті почали шукати медичний заклад, який би погодився прооперувати дитину, за кордоном. На запит відгукнулися лікарі з різних країн, але найбільш оптимальну вартість запропонувала турецька клініка Medical Park Antalya. Операція коштує 110 тисяч доларів. Сьогодні ж на лікування зібрано лише 160 тисяч гривень.

У четвер, 13 грудня, відбулась чергова сесія міської ради, під час якої до громадськості з проханням про допомогу звернувся Вадим Мосейчук, хрещений батько Віті Веретьонкіна.

Олександр Сєнкевич доручив профільним управлінням винайти можливість, яким чином міська влада може виділити кошти на лікування дитини. Департаменту міського голови (директор Юлія Литвинова) було доручено підготувати звернення до міста-побратима Миколаєва Нілюфер з проханням сприяти вирішенню проблеми. 

Фахівці департаменту оперативно опрацювали доручення та того ж дня підготували документ.

- Термін збору коштів дуже обмежений. Просимо Вас розглянути можливість звернутися до клініки Medical Park Antalya з клопотанням щодо зниження вартості операції. При нагоді просимо надати посильну допомогу родині Веретьонкіних, - йдеться у зверненні.

Також відповідного листа направлено меру Анталії. 

 

Нагадуємо, допомогти може кожен!

Збір коштів відкрито на карти ПриватБанку:

Тато – Веретьонкін Віталій Станіславович

Номер рахунку: 5168 7554 2808 5670

Фонд «Соняшник» - карта відкрита на голову Раткогло Е.

Номер рахунку: 5169 3305 0865 5930

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/december2018/13122018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: