Мапа порталу

Шановні мешканці м.Миколаєва зі статусом внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО і членів їх сімей!

Миколаївська міська рада та її виконавчі органи реалізує грантовий субпроект «Нові можливості адаптації внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО у громаду м.Миколаєва» (далі - субпроект) у рамках Гранту Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України «Подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей» за підтримки Світового Банку з метою покращення якості життя зазначених категорій.

Координатором реалізації субпроекту є Департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради. Учасниками та партнерами реалізації субпроекту є виконавчі органи Миколаївської міської ради та підприємства і установи комунальної власності, громадські організації «Ти потрібен» та «Асоціація учасників та інвалідів АТО».

У разі наявності пропозицій та скарг щодо реалізації субпроекту ви маєте можливість звернутися на електронну скриньку: [email protected] (департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради) та [email protected] (консультант Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Олександр Захаров). Строк розгляду листів - 14 календарних днів.

Вдячні за співробітництво!


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: