Мапа порталу

Школа-інтернат № 7 продовжує благодійну справу

Педагоги, учні та батьки Миколаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 7 Миколаївської обласної ради багато років займаються збором коштів на благодійність.

Так сталось і цього року. Керівництво Національного інституту раку, через телеканал «Інтер», звернулось з проханням до всіх небайдужих людей та організацій не залишатись осторонь до проблем лікування онкологічних захворювань в Україні та надати благодійну допомогу інституту щодо облаштування палати для трансплантації кісткового мозку та придбання обладнання.

Національний інститут раку – головний медичний заклад України онкологічного профілю, до якого з кожним роком все більше дітей направляють на лікування. Створення цієї палати дозволить істотно скоротити чергу на їх лікування.

Батьки та учні школи-інтернату № 7 відгукнулись на заклик телеканалу та організували шкільний благодійний «Осінній ярмарок».

Зібрані кошти (20 000 грн.) навчальний заклад перерахував до Національного інституту раку, 5000 грн. – на лікування онкохворому хлопчику в Миколаївську обласну дитячу лікарню, 2000 грн. – колишній учениці закладу, яка хворіє на рак печінки.

Благодійний внесок Миколаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 7 - прояв турботи і милосердя по відношенню до тих, хто потрапив в біду.

Поки  є небайдужі та чуйні люди - буде жити  і наша країна. Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради висловлює подяку педагогічному колективу школи-інтернату (директор Галина Макарова), батькам та вихованцям закладу за щирі серця. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею!

Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/december2018/10122018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: